37+2 gunluk hamıleyim 2 gundur bebegımın hareketlerı yavasladıgı için bugun hafta sonu gırmeden gidip muayne olmak istedim içim rahat etsin diye hastaneyi 5 kere aradım 5 kere de baglıyoruz gerekli yere dıye mesgule attılar koca karnımla hastaneye gittim bu sefer neymiş efendim her cuma oldugu gibi bu cumada 2 bucukta kapatıyorlarmiş doktprlar muayneyi sonra tek tek doktorların odasına girip sıra alabilirmiyim sizden diye sordum hepsi 2 bucukta cıkmaya odaklanmış dakika tutar gibi hastası olanda olmayan da kabul etmedi aciline gittim bu sefer ordan oraya surukledıler once doktorun yanına gıt ısterse gel kayıt actır sonra bilmem ne yap bebegim ölse birinin umrunda degil neyse benım yanımda duran bayanın sancısı var sancısı biyana bide azarlıyorlar yani demem o ki devlwt hastaneleri kendini aşmış insanı insan yerine koymuyorlar orda bebegime bişey olsa kim verecek bunun hesabını Allahtan özel bar para veriyorsun ama insan oldugunu unutturmuyorlar nerdeyse hamıle oldugumu unutup kavga edecektim o korkuyla 😡