Suna_Aysal haftada bebegin bas asagi olmasi normalmi? Doktor cok iyi bu pozisyonda olmasi demesine ragmen tedirgin oldum internette 28. haftada olmasi gerektigi yaziyor ..
Seherr Suna_Aysal ağrınız sancınız yoksa takılmayın bence doğum için bebeğin dönmesinden çok kasılma ve ağrı önemli erken doğum riskinden korktuysanız kasılmaları ve ağrıları dikkate alabilirsiniz
Mr1517 Suna_Aysal benim bildim bileli kızımın kafası hep aşağıda doktor korkulcak birşey değil gayet iyi dedi
defne55 Suna_Aysal doktorun iyi dediyse takılma canım internette ihtimal üzerine yazıyorlar her bebek de bir olmuyor doktor tehlikeli olsa uyarırdı zaten seni
Suna_Aysal Seherr ilk gebeligim kasilmalar nasil oluyorki nasil anlayabilirim cok takiyorum sanirim ..
Suna_Aysal Mr1517 anladim tesekkürler , internette doguma yaklasinca basi asagi dönüyor fln yaziyorda korktum bir an.
denizannee Suna_Aysal aynı haftada döndü benim oğlum da. Şuan 37+4 hala baş aşağı hiçbi sorun olmadı çok şükür. Sadece büyüdükçe ağrılar çoğalıyor aşağıda baskı olduğu için o kadar 🤷🏼♀️