Kızlar 29 haftalık gebeyim. Şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktığı için önce diyetle düşürmeyi denedik ama düşmeyince insülin iğnesine başladım. Şu an 7 doz vuruluyorum sabah öğle akşam. Diyet yapıyorum aynı zamanda. İnanın açlıktan mideme kramplar giriyor ama bir lokma bile kaçırmıyorum. Bugün doktora gittim. Bebeğim 1300gram 37buçuk cm. Suyu falan her şeyi çok normal çok şükür ama benim şekerim bir türlü düşmüyor. Doktorum daha önce şekeri 200lere çıkan bir gebenin bebeğini almak zorunda kalmış yani risklerden bahsetti,çok dikkat ettiğini biliyorum şu an risk yok ama bazen kader diyorum dedi.
Her ne kadar bebeğim sağlıklı olsa da çok ağladım gerçekten bu düşmeyen şekerden dolayı. Anlam veremiyorum. Diyorum ya korkumdan tam doymuyorum bile aç kalıyorum. Doktorun dediklerinin dışına asla çıkmıyorum.
Şekeri düşmeyenler var mı aranızda? Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Ya da şekerinizi düşürmeyi nasıl başardınız ne olur yardım edin ya 😔 sabah açlık şekerim bile 100ün altına düşmüyor asla. 160ları gördüğüm oldu sabah açken.