Svlogz Hamilelik boyunca beyaz akıntım vardı hatta bekarlıkta da vardı ama son aylarda sarımsı bir akıntı var ve cok kaşıntı yapıyor neyin nesi bu ? 🥺
Sdnurr Svlogz hamilelikte belli aylarda olabiliyormuş canım yine de doktora görünmekte fayda var enfeksiyon vs.vardır belki
Rhm_avc Svlogz bende de var akıntı bazen beyaz bazen sarı oluyor. Normal diye biliyorum akıntı ama kaşıntı idrar yaparken yanma akıntıda koku olursa enfeksiyon diye biliyorum bn idrar testi yaptır hastaneye yada sağlık ocağına.
Svlogz Sdnurr enfeksiyon vardı zaten hamilelik boyunca ama bu farklı bisey afedersiniz sümüksü sarı bisey 🤦🏼♀️😩
Svlogz ponciklerin_annesi kesinlikle öyle idrardan 2.3 dakika sonra geliyor sürekli peçete günlük pedler koyuyorum ve kaşınıyor çok rahatsız edici
Yassemin Svlogz enfeksiyon vardır can’ım. Çok akıntı, yanma, kaşıntı, koku felan mantara da dönüşebiliyor. Doktoruna söyle. Gebeliğin hangi dönemindesin? İlk 3 ay ilaç vermiyolar.
Nur_Nur günlük ped kullanmayın. pamuklu çamaşır giyin ve onu değiştirin pedler olanı da artırıyor malesef doktora akıntı şikayeti ile gittiğimde özellikle söyledi. ve evde müsait durumda havalandır çamaşır giyme dedi. sünnet çocuğu gibi geziyorum etekle. gerçekten ise yaradı. tamamen bitmedi is yerinde akıntı yine oluyor ama kaşıntı kızarıklık çok azaldı. baya rahatladım
Beyzanurlina Svlogz kasıntı varsa enfeksıyon vardır canım doktora gorun bence benımde sarımsı gibi akıntım oluyo ama doktor normal dedi kasıntım olmuyo benım