Saadetkaan Princess1 ilk hamileligimde hic ayaga kalkmadim 37+4 de sezeryanla dogum yaptim 2.ogluma hamileyim bundada serkajliyim 25 haftalik olduk cok sukir agir is yapmamak sartiyla ev isini falan yapiyorum bende 37 leri gorebilsem keske
Princess1 Saadetkaan ne kalmış ki canım bir kez olmuş bu da olur elbette ben dikişleri aldırdım artık ne zaman cani gelmek isterse gelsin
Princess1 Zuleyha18 sanci anında rahim ağzı kasiliyormus dikişi almak uzun sürüyormuş bu nedenle canım yoksa bebek veya sen için bir sıkıntı değil doktorlar zorlaniyormus sadece
Tamam Zuleyha18 ben konuşmuştum doktorumla,açılma olmazmış dikiş olduğu için ama nışan su dayanamadığımız sancı olduğunda doğum başlamış oluyor,o zaman dikişi alıp,doğumu başlatıyorlar
Zuleyha18 Tamam Peki açılma hızla ilerleyecek mi acaba benim hayalim hep evde sancımı çekip gitmekti şu başımıza gelene bak 🤷🏽♀️
Beyazlale Tamam canim banada doktor o sekilde söyledi dikisin var senin acilman olmaz dedi. Sancilanirsan hemen gel dedi
NaileK Bizde 30 haftayı bitirdik.bende serklajliyim yalnız benim rahim ağzım açık sadece dikiş tutuyor nasıl olcak acaba 😴😴
Tamam NaileK vajinal muayene sırasında 10 saniyelik basit bir işmiş.Dikişi kesip hooop diye çıkarıyor.
Princess1 NaileK beni iki üç dakikalık uyuttu narkoz ile canım hicbir şey duymadım. Aslında çok basit bir işlemmis 2 ya da 3 dakikalık ancak benim dikisim 27. Haftada atildigindan baya bi icerden ve cok kalin atildigi için doktorum boşuna ağrı duyma dedi 5 6 dakika ancak uyumuşum uyandığımda hicbir ağrı sancim yoktu birazcik kestirmis de uykudan uyanmış gibiydim😊 sukur her şey yolunda diye eve yollandim artık ne zaman sancim suyum vs gelirse o zaman dogum başlayacak