Umayyyy Uygulamada ikizler neden düşünülmemis ki? Tek cocuk bilgisi almak da heyecanı koreltiyo 🙄🤷🏻 iki cocugum konussa.. Iki cocugumun bilgisini gorsem bebeğim sayfasında😔
CiaoBella Umayyyy benim ikiz değil ama siz deyince farkettim seçenek olsa iyi olurmuş çünkü ikizlerin gelişimi normal bebilerle aynı değildir herhalde .. ama üçüz dördüz de var hepsine yapamayız diye mi yapmadılar ki 🤔 çoğul gebelik bi tek ikiz değil ki.. bilemedim. Allah sağ salim kavuştursun inşallah bu arada çift yumurta mı tek mi?
OzlEmrah Umayyyy Belki de bu konu hakkında kaç kere @adm yazdım Yen’i güncelleme de olacak denilmişti. İnsanlar sadece tek çocuk doğurmuyor. Çoğul gebelikler çok fazla artık bence bu uygulamada yeniliğe gidilmeli 🙏
Umayyyy Emine3 bebeğim sayfasındaki bilgileri onemsiyorum. Hoşuma da gidiyor ama ikiz de olsa ona göre daha eğlenceli, faydalı ilgi çekici olacak 🤷🏻
Emine3 Umayyyy bende sizin gibi düşünüyorum.farklı bir uygulama da YOk maalesef ikiz bebeklere göre.artık ikizlerle ilgili post açanları takip ediyorum burda
Umayyyy CiaoBella haklısın ama var olma olasılığı ikizlerin daha fazla. % 3luk kesimden once ikizler düşünülebilir.
Emine3 leylisss şöyle ikiz bebeklerle ilgili,gelişimleri,yatakları,beşikleri,Bebek arabalarıyla ilgili bir konu bulsam diye bakıyorum ama henüz öyle bir post a denk gelmedim. Bizler için çok önemli bu konular
leylisss Emine3 cok haklisin ikiz gebelikle ilgili hic bi bilgim yok konu acsam fazla katilan olmuyor sadece acilan postlara bakiyorm bende malesef
Umayyyy OzlEmrah yani özellikle son bikac yıldır ozel tedaviler haricinde dogal yoldan da çoğul gebelik artti. Böyle bi uygulama icin çalışılıyorsa talebin fazla olacagi kesin. Her gece forum zamanı bildirimi yerine böyle bisi icin vakit harcansa daha cok sukse yapılır 😍😚😬
Emine3 leylisss beklemeye devam edicez maalesef belki ikiz bebekler ve gebeler için uygun bir uygulama yada post açılır katılan da olur inşallah.gooogle den öğrenmeye devam edicem bu gidişle😊
Umayyyy adm makale olarak teşekkür ederiz. Evet ben de okudum da uygulama iceriginde tek bebek olmasa hani diyoruz 🤗 nasıl muhteşem olurdu 🙏🏻
OzlEmrah adm Mesela bebeğim sekmesinde tek bebek değil de iki bebek görmek istiyoruz iki bebeğin gelişim sürecini görmek istiyoruz yani son adet tarihimizi giriyoruz ya orda kaç bebek olduğuna dair bir ayar yapılsa ne güzel olur 😊😍
zlemAtAcar @burcutizci Anneler 32. Haftadayım. Artık son siparişleri alıyorum 🤗 Dilerseniz beğendiğiniz birşey olursa yardımcı olurum . İnstagram 👉🏻 gokyuzu_design_