Sermec aselzumra inş canım ben de senin gibi 37. Hafta mı görürüm inş evladını kucagına almayı nasıp eder rabbım sana cnm 🙏
nermin2016 Sermec bende ilk kimyasal yasadim,sonra butun hamilelikleri arasdirdim,ocakta hamile kalmisdim sonra regl oldum,birde mayisda oyrendim hamileyim ama cok korkym vardi sukurler olsun Allaha 17haftalik hamileyim ama korkularim hala var
Tanem0105 Sermec canım bende 2 defa kalp durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. allahım şimdiki hamileliğimizi sağlıkla nasip etsin inşallah ama kötü şeyler düşünme lütfen iyi olacak herşey de ben 2. hamilelik de senin gibi ya kaybedersem yine ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünmekten resmen kötüyü çağırdım sanki ve sonuç yine kaybettim. şimdi hamileyim daha çok yeni ama hiç aklıma kötü birşey getirmiyorum bu sefer herşey güzel olacak deyip dualarla allaha sığınıyorum🙏🙏🙏
KGacar Sermec önce ilk bebeğini kaybettiğin haftayı geçince biraz rahatlıyosun sonra ilk üç ayı geçince dahada rahatlıyosun en son hareketlerini hissetmeye başladığındada rahatlıyosun canm ama kaybetme korkun hep içinde bi yerde kalıyo gitmiyo yani bende öyle inşallah sende farklı olur 🙏
prenses_annesii2603 Sermec İçini ferah tut her zaman ki karşına öyle gelsin hiçbir şey olmucak inşallah sağlıklı bi hamişlik zamanı geçireceksin merak etme ümidini yitirme geçmişte yaşadığını düşünmemeye çalış
Buzii Ben asla çıkamadım o psikolojiden gitmiyor aklımdan çıkmıyor :( 7 haftalık hamileyim Şuan her gün belirtilerime bakıyorum. Göğüslerimi mıncırıyorum çok bir bulantım da yok anlayamıyorum uyuyamıyorum mesela hamileler bu dönemde uyur diyorum ki kesin bir şey oldu :( bu sabah öyle bir düşünceyle uyandım 2 gün kaldı randevuma inşalllaaaahhhh duyarım kalp atışını :(