happymum Kızlar, Gittiğim hastane sezeryan doğumunu destekleyen bir hastane.Normal doğum destekleyen,iletişim bilgilerini veren doktor tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
Ngovercin happymum valla ben bölge hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum sancaktepe de gece doğum olursada geliyor . Benim bebeğim çok yukarda olduğu için sırf normal doğum olsun diye beni suni almaya ikna etti yarın eğer bebek gelebilcek şekildeyse suni alıp normal doğumu deniycez 🙏🏻
happymum Hastane adını belirtmiyim ama hastanede doğru dürüst normal doğuran yokmuş. Doktorları direk sezeryanı destekliyor bu şekilde belirtti. Doktorumuzu değiştiriyoruz bu sebepten.
Meryemse happymum belirtseniz ne güzel olur belki aynı hastanedir. Ben de aynı kriterlerde bir hastane arıyorum
Merve6161 Özel göztepe hastanesi gülşen barçınlı hem çok ilgili hemde normal doğumu destekliyor ayrıca gece dogum oldugu zamanda geliyor yalnız çok yogun bir doktor bilginiz olsun ben normal dogum yaptım inş bu bebeğimde normal olucak
Merve6161 Özel göztepe hastanesi gülşen barçınlı hem çok ilgili hemde normal doğumu destekliyor ayrıca gece dogum oldugu zamanda geliyor yalnız çok yogun bir doktor bilginiz olsun ben normal dogum yaptım inş bu bebeğimde normal olucak
Ngovercin Kestanegulsah ben sedef hanımda doğum yaptım cumartesi günü Allah bin kere razı olsun mükemmel ilgili ve samimi bir doktor 🙏🏻
Gulchirai Ngovercin bolge hastanesıne gıttm bıkaç defa muayene için ama gece doğum yaptım dıyelım kendı doktorun gırermı yoksa onun için de mı para odenecek ?
Eserey Ben ilk doğumumu Ayşe Nurcan Ünlüer ile yaptım,normal doğum.suan ikinci hamileliğim ve yine ona gidiyorum. Delta Hospital Küçükyalı hastanesinde. Dogum ücreti de 1600 TL.Ayse hanımı da şiddetle tavsiye ederim😊👍
Eserey Ayrica telden istediginiz saat de ulasabilir ve bilgi alabiliyorsunuz Ayşe hanımdan. Dogum ne zaman olursa da hastanede oluyor.