Bkr-efe 36+4 haftalığız. Suyu bol içmeme rağmen ve idrarımın rengi açık olmasına rağmen idrarımda koku var böyle olan var mı ?
PsikologKubraUstaalioglu Bkr-efe Bende de vardı önemsemedim bebek enfeksiyon kaptı doğduktan sonra yoğun bakımda yattı mutlaka idrar tahlili yaptır canım.
Fatmisko Bkr-efe ben daha 14 haftalığım ama benimde idrarımda tuhaf koku var idrar testi temiz çıktı😐 anlamadım bende
Duuyguum Bkr-efe 21 haftalığım bende de üç gündür vardı çok değişik ilaç gibi keskin bir kokusu vardı bugün olmadı şükür enfeksiyonla yediğinle içtiğinle alakalı olduğu yazıyo nette
Bkr-efe PsikologKubraUstaalioglu idrar tahlili yaptırdım canım çok şükür bir şey yok idrar kültürü de yaptırdım hatta ama yine bir şey çıkmadı diyorum ya idrarımın rengi açık enfeksiyon olsa genelde rengi koyu oluyor zaten
Bkr-efe Fatmisko ilk zamanlar oluyor canım benim o normal :) hatta rengi de değişiyor enfeksiyon falan olmamasına rağmen ama son haftalar da normal mi bilmiyorum doktoruma danışcam en kısa sürede
Ozgecakrork Bkr-efe evet akıntı yoğunluğu normal dedi sadece aşırı koku alırsan sen de bi danış doktoruna
Fann_em Bkr-efe bende 11 haftalığım benimde idrarımda ağır bir kokı var bide tengi çok sarı bol su içmeme rağmen niye boyle anlayamıyorum bilgisi olan varsa cevaplasn lütfen ne yapmak lazm