bbrc Selam kizlar bi sorum olucakti oglen 12de suyum patladi ne sanci ne bisey var ayni durumu yasayanlar varmi?
TugbaOlcay bbrc Canım hemen doktora acile git. İnşallah gitmişsindir suyun patladıysa 24 saat içinde doğumun olması lazım diye biliyorum. Yoksa su bittiği için bebeğin hayatı tehlikeye giriyor
Ngovercin bbrc canım suyun geleli kaç saat olmuş Allah aşkına bebek o suyun içinde yaşıyor şuan onun hayatını tehlikeye atabilirsin eğer gitmediysen gelir gelmez gitmen gerekirdi 🤦🏼♀️
bbrc TugbaOlcay yarin oglen 12ye kadar beklememi soyledi doktor eger sancim gelmesse 24 saatim dolmus olucak ve suni sanci verecek
Efsoo [silindi] gercekten bekliyormu su an?benim nisanim gelmisdi dus bile almadan gitmisdim heyecandan Nasilda bekliyor anlayamiyorum.
bbrc [silindi] bilip bilmeden konusma istersen ben hollandada yasiyorum ve burda 24 saat sancin gelmesini bekliyolar eger gelmesse suni sanci veriyolar tabiki doktorumun haberi var
Alarasel bbrc ama naskl olur ki ya o sırada Allah korusun bişi olsa çocuga suyu gelmiş çünkü Allah Allah
Meltemkskn bbrc canım sen bi doktora git.bence bebek susuz kalabilir dikkatli ol allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin🙏🏻
[silindi] He bu arada türkiyede ki gebelerin suyu patlamaz suyu gelir😂😂 nasıl patladı düzenek mi kurdun ne yaptın
LifeandFeel [silindi] üslup nekadar yanlış tiksindim ben Doğum anında birşey sorsam böyle cevap verseler İnan Doğum bitene kadar beddua ederdim sinirimi bozdular diye sanane ha patladı ha geldi
bbrc Alarasel burda suyun geldiginde 24 saat sancini bekliyolar O arada tabi bebegi kontrol felan ediyolar kalp atisi dinliyolar