Rabiaak81 Kızlar karnınız büyüdükçe göbek deliginiz çıktımı cok komik ya kıyafetlerden bile belli oluyor bide 2.sezaryen kaçıncı haftada oluyor 🤗
Svcnn Rabiaak81 32 hftadayz gobk delgim sis dryr cok belli kiyftlrn altndan belli oluyr dogumdn snra kayboluyr ama
gamzen346 Rabiaak81 Bende çok aşırı oldu göbek deliğim dışarıda duruyor öyle komikki birde ben huylandığım için batmalarda oluyor bazen 😊
gamzen346 Rabiaak81 Yapacak bir şey yok artık o da nazarlığımız olsun 😊😊 ama eskisinden daha az misafirliğe gidiyorum rahat edemiyorum bazen karnım ve kalçamın bu kadar belirgin olmasına alışamadım 😌 sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor 😕
Balcanli Rabiaak81 benim de başlarda bişey yoktu gittikçe dümdüz oldu ama dışarı çıkmadı allahtan 😊 büyük kavuşmamız pazar günü ama göbek içerde hala 🤰🤗🤗
Gulden Benim de küçücük kaldı ama dışarı çıkmadı. Bir de piercing takıyordum ben. Göbek deliğimin içindeki piercing deliği dışarı çıktı. Sıra sıra yukardan aşağı 3 tane delik var şuan oldukça komik😊😊
Busranrunal Rabiaak81 daha 14 haftalığım geçen gün banyoda farkettim göbek değilim gerilmiş ve duzleşmeye başlamış o an.anladim artık buyuduklerini