Emi Merhaba 6+6 midem çok bulanıyor üç gündür daha da kötüyüm yastıktan başım kalkmıyor sizinde öyle mi???
kbrabyk Emi bende 7+3teyim son 1 haftadır sürekli midem bulanıyor, dayanılmaz bir hal aldı artık evden dışarı çıkamıyorum birde sürekli ağlamaya başladım. Allah yardımcımız olsun bir an önce biter insallah🙏🏻
Aylina Emi ilk 12 hafta boyunca bende de sürekli bulantı ve istifra oldu. 12den sonra kesildi sükür. Doktoruna danışabilirsin, bulantı için ilaç veriyorlar genelde ☺️
okyanus8731 Emi evet canım ben 9 haftalığım farkım yok 6 haftadan beri kusuyorum..ilaç içiyorum ama çok etkilemiyor
Gzrilknur Emi ah canım Allah yardımcın olsun benim 6+0 da başladı. Kabus gibi günde 6 kere kusmak mahvetti beni. İlaç kullanmaya başladım. Tabi başladıktan sonra sadece kusma sayısı azaldı.üç kilo vermişim Şimdi 10 haftalık olduk hâlâ devam. Sanki bugün biraz hafifledi gibi. Ama nazar etmim. Ya devam eder yada diner 😩😩😩😩
Kupyldzz kbrabyk bende senin gibiydim canım sürekli ağlardım hatta allah affetsin isyan ederdim niye yaptim hemen diye bunlar hamilelik psokolojisi... Ama simdi bebegimi cok istiyorum hala bulamtilarim cok fazla 6 kilo verdim ve devam ediyorum vermeye. Ama alıştım kabullendim bulantıyi. Sende öyle olcaksin zaman geçtikçe. 12 haftalıgım bu arada
kbrabyk Kupyldzz alışamıyorum sanki ya psikolojim çok kötü sürekli etrafımdakilere bakıp ben niye böyle değilim niye evde yatıyorum diyorum, bir an önce geçmesini bekliyorum
Glc1503 Emi 12. Haftaya giricez yarın, hala yemek yerken mide bulantım oluyor. 2 ay boyunca mide bulantısından hiç nefes alamazdım, hergün kusardım. Ama ilerledikçe azaldığını hissedeceksin biraz sabretmeye çalış.
Ssozdemir Emi Canım ben o bulantıyı 6.haftadan 4.aya kadar çektim hiç bşey geçirmez bende öyleydim iyice psikolojim bozulmuştu her ilaç fayda etmiyor doktorum bana Zofer verdi en etkili bulantı ilacı bu demişti bana sadece o iyi geldi 4 ay boyunca sürekli kullandım kullanmasam ayaga kalkamıyordum doktoruna sor sana da yazsın
Emi Progestran 200mg kullanıyorum bugün içmedim akşama yatarken içicem açaba oda mi bulantı kusma yapmıyor ?🤔