Mehsu 20 haftalık olmamıza az kala Aniden hemoroidim patladı basına gelen arkadaşlar var mı ve tavsiyelerinize ihtiyacım var etkisini ne şekilde azaltabilirim 😞
Deletedmom381 Mehsu En az 2.5 - 3 litre su iç canım kabız olamamaya özen göstermelisin. Lifli meyveler tüketerek yanında soğuk süt tavsiye edebilirim. Ama ne kadar da dikkat edilse damarlar iyice baskı yaptığı için yaşanıyor bu durum hamilelikte genel bir sorun. Fakat bunları yaparsan en aza indirgenebilirsin. Ben 38+6 oldum en azından bunların faydasını görüyorum. Geçmiş olsun 😊 Sağlıklı mutlu doğumlar 😌
papatyaannesi1996 Mehsu procto glovyel diye bi krem var basri kremi çok güzel bi krem anında indiriyor acıyı kesiyor bende kullandım ama doktoruna sor yazsın çok rahatlasin geçmiş olsun
Ebruliiii Mehsu 39+2 haftalıgım ve 3 gün önce benimde çıktı tam doğuma yaklaşmışken ki kabız olmadım suda çok içen biriyim ama hamilelikte çogunlukla karşılaşılıyormuş
Mehsu Deletedmom381 çok teşekkür ederim dikkat edicem söylediklerinize sizede sağlıklı mutlu doğumlar 😊💐
Ebruliiii Mehsu saol canım ılık duşa gir günde iki kere giriyorum masaj yap sıcak suya otur benim şuan sönmüş gibi çok az bişey belli oluyo bugün üç kere sıcak su yaptım duşa girdim sonrada zeytinyağı ile içeri ittirmeye çabaladım fayda etti gibi duruyo
Ssraa Doğumdan evvel çaresine bakmaya çalışın en azından hafifletin. Malesef doğumda tekrarlıyor, yoksa bile çıkabiliyor. Tecrübe ile sabit🤪 o kadar ıkınmaya çıkmasında ne yapsın 😌
Mehsu Ssraa bende doğumda olduğunu duymuştum doğuma kadar çaresine bakmadan durabiliceğimi sanmıyorum 😂