Kr_pinar Kızlar ben 8 haftalık hamileyim az önce kavanoz açmaya çalıştım sıkışmış baya zorladım açmak için zorlarken tüm kuvvetimle aniden açıldı karnıma da bi kıramp girdi sanırım zorladığım için sizce bişey olmuş mudur ilk gebeliğim çok tecrübesizim😞
Humakusu Kr_pinar bu tarz kramplar olabilir rahim büyüdüğü için ancak dikkat et yine de hareketlerine
defne55 Kr_pinar yok canım ne olacak okadarcik şeyden kramp girmesi normal bisey de kavanoz açmayla alakası yok
Alarasel Kr_pinar cnmm sni çok iyi anlıyrm böylr ufak şeyler bile insanın kafasına nasıl takılır bilirim 😐🤭🙈ama korkma Allahın izniyle bebişler kesede sıvının içindeler ama sn genede hareketlerine va dikkt etki için rahat etsn en azndn zorlama kendini kafanada takma ağrımış olabikir örneğin ilk üç ay süpürge yaoarkn vs zorlamayın diyolar halıyı dalan özellikle dikkat etmemiz lazm yani ama insanın boşkupuna geliyo bi an işte
Kr_pinar defne55 öyle mi teşekkür ederim çok korktum zorladım karnımdan kuvvet aldım diye bir de bu ara etrafımda bebeğinin kalbi duranlar var bir kaç tane insan tedirgin oluyor o yüzden
defne55 Kr_pinar yok canım hiç kalbini püsürleme öyle akışına bırak he daha yeni zamanlarin illaki dikkat etmen gerek ama fazlada kafana takma bişeycik olmaz allahın izniyle
Kr_pinar Alarasel zaten hiç iş yapmıyorum dikkat ediyorum ama bu boşluğuma denk geldi bu kadar zorlayacağını tahmin edemedim sanırım
kertenkeleannesi Kr_pinar ağır kaldırma uzanma hareketi yapma canım en önemlisi bunlar kapak açmaktan bişey olmaz 😘 ilk zamanlar bende böyleydim 👶
Evremafas Kr_pinar ben 3 den 9 10 a kadar böyle kramplar yaşadm bişey olmaz inş ayagını yüksek biryere koy uzan biraz geçer sancın krampın inş 💓💓😘
Ryhnylmz Meraba kızlar. Ben de dün ağır bi şey kaldırdım yanlışlıkla bütün gün bel ağrısı çektim aklım çıktı gerçekten
Kr_pinar Buzii aynen hapşırınca da oluyor ama ben karnımdan kuvvet aldım hiç farkında olmadan o yüzden baya korktum