NazLByrmgLuu Merhaba! Kızlar 2 gündür hastahanede yatıyorum cogunuz bilşyorsunuz dier posttan beni olmadı ssncım gelmedi birazdan suni sancı verilcek sonra doguma giricem cok korkuyorum bana dua edermisiniz lütfen 🙏
Cgdmduru77 NazLByrmgLuu hadi hayırlı olsun canım benim bir avazda kucağına alırsın inş darısı başıma 🤗
Drmzi NazLByrmgLuu rabbim yardimcin olsun canim benimde bugün adet sancilarim gibi sancim var ama bir tik yok canım bizede dua et sağlıkla evladını al kucağına canim
NazLByrmgLuu Drmzi bnmde o sekilde basladı nişanım gelmisti bilemedim 2 cm acıklıkla yattım hastahaneye sonra suyum geldi sancımı beklediler olmadı gelmedi 2 gündür suni sancı vericekler mecburen acılmam 2 cmle kaldı cok korkuyorum 😔😔
Leylaa_ NazLByrmgLuu Allah bir avazda kurtarsın inşallah beni de Doğuma alıcaklar yarın bu gece açılma olması için ilaç verilicek alttan bana da dua edin 🙏
crescent_ NazLByrmgLuu Allah yardımcın olsun, ellerini bırakmasın 🙏🏼 Biraz sabır ve bol dua ile üstesinden geleceksin inşallah.
Leylaa_ NazLByrmgLuu amin inşallah benim 37+2 daha ama plasentanın olduğu yere sancı girdiği için riske atmayalım dedi daha hiç açılmam da yok
Drmzi NazLByrmgLuu canim senin en azından nisanın gelmiş bende yok ki nisan yada su gelmesi sadece sancim var adet olacak gibi yarın kontrolumuz var bakalim bende 38+1 oldum
EbruTmtrk NazLByrmgLuu Rabbim yardım etsin canım 🙂 inşallah darısı bizlere suni sancı hakkında da bilgi paylaşırmısın aldıktan sonra bu gidişle bende suni sancı alıcam