aydininsinemk 20+2 haftalik gebelik ve kilomdan dolayi net bilgi alinamiyan bebegim . herseyi olusmus var ama nasil olduguyla alakasi cok bi bilgi yok ve devlet hastanesinde cihazin yetersiz olmasi.. 23 haftamda tekrar gidicem. Benim gbi olan varmi ?
ZehraAlbayrak aydininsinemk boyunuz ve kilonuz nedir. Bende kiloluyum ama bakildi ona gore biyer soyliyim. yakinsa olculerimiz demekki sizin hastane bakamis demektir ozman
Kumsalinannesii aydininsinemk ben 82 kiloyum gayet net gördü kg nuz kaç diğer hamileligimde 90 dam fazlayimdir belkide ondada görülmüştü
ZehraAlbayrak aydininsinemk hmmm baya fark varmis 175 cm 86 kiloyum ama bence yinede gorurler iyi biyere giderseniz. Sisli florance ng hastanesine gidiyorum orayi bi deneyebilirsiniz
Havva1212 aydininsinemk çünkü bugün bende üniv hastanesinde detaylı yaptırdım. Hek cok bekledim hem cok hasta var o cihazlarda özeldekiler gibi değil malesef bastıra bastıra bi hal oldu karnım. Görebilmek için. Birde cihazdan dolayı sanırım ölçümler farklı çıkıyor🙄
aydininsinemk Havva1212 evet kesinlikle asiri derecede basdirma oluyor. Ankara etlik zubeyda hanima gidiyorum ben.
Havva1212 aydininsinemk bende diyarbakır dicle üniversitesine gittim. Ama özel daha farklı bilmiyorum tabi herkesin kendi kararı . Sende insallah istediğin gibi doktor bulursun da bebişini daha net görürsün