Gmsm Humakusu bende 23 haftalık hamileyim canım karnım taş gibi geriliyor ama sancı ağrı Yok şükür acaba neden olabilir genellikle hareket ettikçe oluyor 😖
Gmsm Humakusu dündü canım Doktor herşeyin gayet normal dedi ama bilemiyorum başka Dr da gitsem mi acaba
gulsenkonakli Humakusu çok iyi anlıyorum sizi inanın.. serum neden bağlamıyorlar o çok iyi geliyor. Bir de idrar tahlili ve kültürü verin bence o da tetikliyor olabilir. Benim enfeksiyon sebebiyle başlamıştı 3 ay da gitti öyle ne yazıkki
Humakusu gulsenkonakli ben Pazartesi bunu da söyleyeyim geçmiş haftalarda vardı enfeksiyonum fitil kullandım. Sonra yeniden bakmadı. Dün takıldı serum ama Ağrı kesici değil dedi ebe sadece rahatlatır seni dedi valla artık Pazartesi konuşacağım ya zorlanıyorum o güne kadar dayanayım da inşallah 😔
Humakusu gulsenkonakli sizi çok bunaltmış olabilirim ama vajinal olarak bakmadı açıklığıma ultrasondan baktı karnımdan böyle yanılır mı biri o doğru sonucu vermez dedi de bana
gulsenkonakli Humakusu yok ne bunaltması😊😊 yani şöyle benim sancım ne zaman çıksa doktor ya da doktorumun hemşireleri vajinal olarak bakıyordu ki açıklık öyle anlaşılır diye biliyorum ben de😌
Humakusu gulsenkonakli bilmiyorum ki doktor da yılların doktoru artık Pazartesi kendi doktorum bakar herhalde bugün nerdeyse bayılacaktım o muayene korkusu yüzünden 🤦♀️ Adam bakmayınca oynayarak çıkasım geldi odadan elhamdulillah 2 3 saattir yok kasılmam bi rahatladı vücudum
Kerem_alyadua Humakusu neden yasamasınki 26 27 haftalık doğan bebekleri yasatıyorlar benm oğlum 35 haftalık doğdu küveze bile girmedi
Humakusu Kerem_alyadua benim korkumun sebebi daha önce 30 haftalık bir ölü Doğum yapmış olmam hep endişe duyuyorum bu yüzden
gulsenkonakli Humakusu şayet enfeksiyon varsa biraz sızılı bir muayne ama yoksa gayet kolay geçiyor ve zaten çok kısa sürüyor endişe etmeyin😊🙏🏻
Humakusu gulsenkonakli Pazartesi bakacağım artık vajinal muayeneden farkı sanırım Rahime dokunuyor olması onun can yakacağını düşünüyorum sadece
FtM_glb2 Humakusu allhain izniyle birsey olmaz dünyada rızkı varsa eğer 28 haftalık bebekler dahi yaşıyor benim kızım 32+5 haftalık doğdu elhamdülillah suan 4 yaşında siz bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın iyi düşünün ki iyi olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında kucağınıza almayi nasip eylesin inşallah
gamzeveysel Humakusu arkadaşım 34 de dogum yaptı bir hafta küvözde kaldı şu an maaşallah 2 yaşına geldi gayette sağlıklı ☺️☺️
Humakusu gamzeveysel Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak kasılmam olunca midem bulanıyor gibi hissediyorum ağrım sızım yok ama mide bulantısı rahim açıldıkça oluyor diye duymuştum belli de olmaz belki Doğum başlamıştır 💁♀️
R_Arslan Humakusu allahin izniyle yasar haftasi kotu degil ama kuveze girer yuksek ihtimalle. Sen iyi dusun iyi olsun en az 36 37 gorursunuz bence kendini şartla 4 hafta daha dur bebegim diye konuş bebeginle. Pozitif enerji yolla bol bol dua et❤
Humakusu R_Arslan evet bebekle konuşmanın yaydığı enerjiye inanıyorum bende sürekli söylüyorum sende bana yardım et biraz daha orda kalman gerek diye bakalım allah ne yazdıysa o mevlam sağ Salim kavuştursun bizi yavrumuza, yavrumuzu bize inşallah 🙏🏻