Mavis222 Tubiyy hiçbişey yapmadım valla 31 inde randevum vardı alttan muayene etti 2 gün sonra gel bir bakalım dedi baktı sandın var biraz açıklıkta var yatış veriyorum dedi beklemedeyiz paşamı
Biricik01 Nesli68 Allah razı olsun canım çok sağol 🙏bebeğin kalp atışları 130 la 160 arasındaydi hep.Nst kâğıdımda yanımda sanci kismindan hiç anlamıyorum canm ya😐
Nesli68 Biricik01 kagidi duz tutunca ustteki bebegin kalp atislari alttaki zigzaglarda sizin sanciniz
Nesli68 Biricik01 bizimkinin kalbi 120 ile 180 arasi gidip geliyo son gunlerde hep 170 ve uzerinde pazartesi dogum var insallah sag salim alirim kizimi kucagima
Biricik01 Nesli68 inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine 🙏eğer dogru anladıysam🤔😁 50 ile 80arasında hep sancim
Biricik01 Tugba12345 hadi hayırlısı canım insallah cok bekletmez bebisin seni de🙏kayinvalidem kız bebek 10 gün önce gelir dedi durdu öyle oldu valla
Nesli68 Biricik01 amiin canim insallah sizde sag salim alin kucaginiza 50 nin ustu sanci 70 -80 ve ustu dogum sancisi
Biricik01 Nesli68 korku bastı şimdi ya doğuramazsam diye hiç sancim felan da yok benim 🤦♀️ eşim görevden gelecek iznini aldı bile ya boşa giderse diye telaş sardı şimdi de😞
Nesli68 Biricik01 Allah yardimcin olsun canim sag salim bir avazda dogur insallah sen stres yapma bol bol dua et 😊
Biricik01 Nesli68 Allah razı olsun canım 🙏🙏hepimiz bir avazda doguralim inşallah .strese girmicem güzelce uyucam inşallah 😍hepimize bolca dua ediyorum
Mhbe Biricik01 sağsalim kucağınıza alırsınız umarım. Doğum esnasında ki dualarınıza bizleride ekler misiniz 🙏
Biricik01 Mhbe Allah razı olsun canım inşallah 🙏 sürekli ediyorum şu an sabah yatisim yapıldığında da edicem bütün hamişlere inşallah
AydinRemzi Biricik01 canım bnimde 2 dogumum oyle sancıdız oldu bol bol yurudüm 4 santım olunca suni sancıyla dogum yaptım inan oyle daha kolay oluyor sen evde dus al bol bol yuru bak faydasını cpk goruceksın
Biricik01 AydinRemzi sağol canım içimi rahatlattin valla 😘suniden çok korkuyorum çünkü.dus aldim squat çömelme hareketi yapıyorum ara ara sabah 6da yatisim yapılacak bakalım dua edin lütfen 🙏 bütün hamilelere ediyorum şu an