berguzar1987 Brc06 ay canım hatırladım seni bana üç güne bir yapıyorlar ama doktora sor bence nasılsın hastanedemisin hala
Duuyguum Brc06 tehlikeli bir iğne bence dr una sor ben vurulduğumda kısa süreliğine nefes darlığı çektim yarım saat hemşire ayrılmadı başımdan çok etkili yan tesirli bir ilaçmış
esra1907 Brc06 sen buna karar veremezsin ki canım. Bende hatırladım seni kafana çok takıyorsun ya. Sen ne kadar uğraşsan da rabbim buna karar verir canım kadere ve doktoruna bırak kendini. Stres de erken doğumu tetikliyor haberin olsun
Nilveannesi10 Brc06 haydaaa daha neler ? Tanıyı kim koydu sen mi koydun da bu ilaç uygulamasını uygun gördün. Doktorlar da işini yapsın git de . Sen nasıl karar verirsin buna
Brc06 Nilveannesi10 doktoru bekleseydim çoktan doğurmuştum. Nitekim daha önce doktor ihmali yüzünden erken doğurdum. Bir serumu sabahtan akşama takamayan bi yerde olup takın artık şunu diye ağladıktan sonra ilaçlarımı kendim takip etmek zorunda hissediyorum.
Lamelif Brc06 6 kez vuruldum şuan oğlum 14 aylık maşallahı var. Her ilacın belli yan etkileri vardır ama kullanılması gerekiyorsa kullanmak lazım