Evremafas cennet_aka27 internetimde sorun vardı kusuruma bakma 0342 329 2727 numarası tüm bilgileri alabilirsin 😘😘❤️
Reparista seymaaygunsafca evet tabiki şimdiden belli olmaz ama bazı doktorlar doğumda komaya kaçıp sezaryene alalım falan diyolarmış
seymaaygunsafca Reparista yok cnm öyle biri degil normal dogum yaptırdığı kişilerde var.Sadece tek sıkıntı hastanenin yeri biraz degisik bir yerde bu eski tarihi evler var kalenin o tarafta orada.Onun haricinde herseyi sevdim.Beklemek yok.doktor cok ilgili
Reparista Serra27 yurdanur hanıma bende gittim bir kez ama çok telaşlı gibi geldi bana sizce nasıl yaklaşımı birde ncr de bekleme süresi min.1-1-5 saat dediğiniz gibi
Serra27 Reparista Evet biraz telaşlı gibi ama kötü bı yanını görmedim sırf çok bekliyorum diye değiştirmek istiyorum dün yaklaşık 2.5 saat bekledim.
Reparista Serra27 anladım canım ben daha önce aynı hastanede emel hanıma gitmiştim bazen 3saat beklediğimiz oluyordu benzer durum Yurdanur hanımda da oldu aynı şekilde bizde hastaneden dolayı elemek zorunda kaldık
Robinronya Merhaba arkadaşlar bende tatil dolayısıyla antepdeyim. 30.haftamdayım. Dün Şehitkamil Devlet Hastanesinde Ali Rıza Demir e gittim. Tam bir faciaydi. Özellerde sadece bi aylık gidebileceğim bir doktor önerisi yapar musınız bana da? Doğuma burada değilim . Sadece bilgili ve ilgili birisi olsun yeterli 👏🏻 Hastane hijyeni pek önemli değil doğum burda olmayacağı için 👏🏻
Reparista seymaaygunsafca anladım canım biliyorum o taraf bize çok ters ama mennun kalırsak mecbur gideceğiz
Seyemm Serra27 randevulu gittigim icin tam saatinde iceriye giriyorum oyle bir problem yasamadim cnm😊
gmz27 Kızlar Hatem hastanesinde Nazan hanıma gitmiştim hamilelikten önce memnun kalmıştım.tatil için memleketime geldim ama haftaya dönüyorum Gaziantep’e, Hatem hastanesi doğum ekibi, ebeleri hakkında bilgisi olan var mı?
Reparista gmz27 bende merak ediyorum biri yanıtlarsa çok sevinirim ayrıca odalar falan nasıl temizlik bakımından
Gzmd Reparista odaları küçük pek fazla bilgim yok ama yakınlarda iki tanıdığım orda sezeryan oldu ve cok pişmanlar bende oraya gidiyordum gebeliğimin basında o kadar kalabalık ve ilgisizler ki acil bir durumum olduğu halde saatlerce beklettiler bende doktor değiştirdim
gmz27 Gzmd Teşekkür ederim cevabınız için, peki hangi hastaneye gidiyorsunuz şuanda? Sanko hastanesi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Reparista Gzmd bende hamileliğimin ilk zamanları hatemde nazan hanıma gittim ama hastanenyle ilgili bikaç olumsuzluk yaşadığımız için eşim orayı istemedi sonra sankoda karar kılmıştım doktorum ayrıldı oradan siz şuan kime gidiyorsunuz
Gzmd gmz27 sankoyu da denedim odaları hakkında bir bilgim Yook sadece doktorunu denedim kötü diyemem engin palaza gitmiştim tek gidip pişman olduğum Hatem hastanesi oldu
Reparista Gzmd çok duyuyorum doktoru ama hastane falan kalabalık mı canım nasıl temiz olma durumu falan