Kevser_29 Merhabalar bebegimizin kiyafetlerini uyku setini vs yikayip utuleyip kaldirmak istiyorum bu arada 22 haftalik hamileyim. Hangi deterjanla yikamaliyim ? Önerileriniz nelerdir
Evremafas Kevser_29 kimyasal yok canım hemde çok hoş istersen sana bir instahram adresi verrim onunla konul çok iyi içinde allah korkusu olan bir insan
NILGUNAR Kevser_29 ben duru granül sabun ile makinede yıkadım.. kalıntı vs de kalmadı.. güzel bir kokusu var.. ben memnun kaldım :)
Handanhande Ben dalin aldım güzel kokusu var ama beyaz sabun rendeledim makinanın içine atıyorum oda güzel ve daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Srnkrbrn Kevser_29 canım yıkaman için erken biraz 35 te falan yıkaman daha uygun olur deterjanda arastırmalarım sonucu siveno aldım dogal gayet kullananlar memnun hatta trendyolda indirimdeydi tavsiye ederim
Esramese Kevser_29 hepdi kimyasal hic inanmiyirum artk organik bilmm ne persille yıkıyorum sozde dalin aldm rezalt
Srnkrbrn Kevser_29 erken canım kendin bilirsin ama smradan içine sinmicek yine yapmak isticeksin bence benimde herseyim hazır bekliyorum 32.haftamdayım
Hem25 Kevser_29 canım bende senin gibi odayı aldım yıkıyorum 27 deyim . Cekmeceye koydugunda ütülediginde üstüne tülbent ört cekmecelerin toz olmaz ölelikle icin rahat olur ☺️