Herkese merhaba,
Bir gün burada doğum hikayemi paylaşabilecek miyim bilmiyorum. İnşallah diyorum..
Konu ile ilgili geçmiş konuşmalara baktım ama sonuç göremedim. Belki yaşayanlar sonucu paylaşır. Bugün 16+0 olduğumu düşünerek ikili testimin sonucunu göstermek için doktora gittim. Biraz düzensiz kahvaltı yapmıştım aç sayılırdım.doktor 15+0 dedi. Kahve iç bi hareketlensin dedi. İçtim uyandı ve hareketlendi. Daha önce 3 defa kürtaj oldum üçünde de bebeklerin kalbi 9-10 haftalıkken durdu pıhtılaşma yüzünden ve ben çok korkarak gidiyorum her kontrole. Doktor korkma dedi, kız bebeklerde olabiliyor gerilik dedi ama benim moralim bozuldu artık hiç tatmin olmadım. O sırada karnım ağrıdı büyük tuvaletim geldi ama yapmadım. Karnımda sertlik oluştu bağırsak şişliği gibi. Kasılma var şu an sakin ol dedi doktor. Progestan yazdı. Eve geldim yine şişlik vardı ağrım vardı. Neyse ki wcye gittim ve rahatladım. Affınıza sığınıyorum. Sorularım var.
- Gelişimi geride olup normal gelişimi yakalayan doğumlar var mı?
- O şişlik, sancı, ultrasondaki kasılma korkulacak bir şey mi yaşayan oldu mu? Şu an iyiyim çok şükür
- Rahim uzunluğu 3,5 cm dedi normal dedi açılma yok dedi. O an sormak aklıma gelmedi internette de bulamadım detaylı. Bu uzunluğun en iyi hali kaç cm oluyor?
Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız