Dimple34 Merhaba hanımlar 🙏 Bugün uzandım öyle dikkatimi çekti göbeğim kalp gibi atıyor ilk kez gebelik taşıyorum bunu da ilk kez görüyorum 7+1 im ama nedenini bilen var mı yoksa normal mi ☺️🙏
Tugbaolgnn Dimple34 Bende aynısı olmuştu doktor bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyor demişti ve farkındaysan senin kalbinle aynı anda atıyoe vücüdunun neresine bakarsan bak nabzının attığını hissedersin görürsün daha belirgin olurmuş o yüzden oluyor cnm bende sormuştum aynı şeyi
pelin_87 Dimple34 karnındaki nabız, insan nabzı sadece bilekte ve şah damar üzerinde olmuyor, bir çok yerimizde nabız noktaları var
Deletedmom2224 Dimple34 göbekte bir damar var hamile olunca gözle görülür şekilde atiyor dediginiz o kimisi nabız da diyor 😊
pelin_87 Dimple34 ☺️ Birçoğumuz senin gibi dörtgözle bekledik hareketleri insan bilsene o haftalarda hareket olmayacağını bir umut istiyor yinede
Dimple34 pelin_87 kesinlikle heyecan telaş stres mutluluk hepsi bir Arada Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
pelin_87 Dimple34 amin canım Rabbim doktor kapılarında çocuk aratmasın kimseye, bebek bekleyenlere de sağlıkla sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah