yigitmom_ Merhaba bayanlar 24 haftalik gebeyim ve bildigimiz uzere çiğ yumurta zararli bizlere ve ben kuzenim kek cirparken unuttum bir an canim cekti diye borcamin altini sıyırdım yedim kek harcini birsey olur mu doktora bildirmem gerekir mi ?
Kubuuu1 yigitmom_ o kadarciktan bir şey olmaz ama bir dahakind dikkatli olun bir kacikta ne kadar yumurta vardır ki zaten ☺️
Mom72626 yigitmom_ ben de 2 gün önce yaptım kek ve harcını çok severim bende parmak parmak yedim 🙄🙄😀😀
FSCMK yigitmom_ 😂😁😂😁Allahım yaa yok kız bişey olmaz istersen tabak tabak ye ben kek harcını severim çokta yerim yumurtayıda rafadan yerim hiçbişry olmadı boşver kafana takma
espalp yigitmom_ ben de aynı şeyi yaptım geçen gün 🤦🏼♀️😂 inşallah bi şey olmaz ama ben de dayanamadım🤦🏼♀️
yigitmom_ 1 corba kaşığından cok yedim nerdeyse ve unuttugum için birden annem uyardi suan cok taktim kafama ya
yigitmom_ Kubuuu1 bende öyle düşündüm ama annem bir anda panikletince beni cig yumurta lafı bile korkuttu ama sagolun cevabiniz icin :)
yigitmom_ Mom72626 Birde ilk defa yedim cig yumurta aklima geldikce korku saldi beni ama dediginiz gibi insaaallah o kadarciktan birsey olmaz😍
nilaylaylaylay Sıkma canını bir daha dikkat edersin. Ben unutup neler neler yemedim ki . Hatta bazen unutmuş ayağına 😄 rabbim esirgesin bir şey olmaz korkma
Alarasel yigitmom_ kız yok önmli değil helal olsn cnm bnm😀😀🌺😘bu arada o karışıyo ya malzemeler bişi olmaz korkma bnde yedim 🤭🤭🤭çok çok severim😀😀dikkat et ztn her zmn yenmiyo arada bişi olmaz🤭🙈