bebiss1 bübchen kullandim 2 yavrumda bunda da aynini alacam ama erken daha gerci evde de var 2 yasinda kizim oldugu icin vücüt kremi yagi sampuani yüz kremi
NergizGuney SemaKose ben yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum,biz içerideki bebeklerimizede mustela kullanıyoruz içerik olarak daha güvenilir ve daha doğal tabiki tamamen tercih meselesi 🙂
Svde Ben ibrahim saraçoğlunun şampuanını alıcam. Sabunu ve bebe yağınıda ordan alıcam. Şimdiye kdr tüm tavsiyeleri işe yaradı. Çok güveniyorum ona ve ürünlerine😇
SyhnHtp incbrn trendyol dan 160 tl ye almıştım çantalı setini kargo ücreti de çıktı 168 tl oldu toplamda. Ben biraz pahalı bile almışım n11 de ve hepsiburada da var daha uygun fiyatlılarını da bılabilirsin.
Burcuuuuuu Urtekram aldım ben de, mustela bebek şampuanı hariç çok iyi kimyasallık derecesi olarak ama şampuanı 5 puan alıyor. Şampuanı o kadar doğal değil.
Downtowngirl gigi onu duymadım canım o nasılmış? Şimdi google dan baktım ama Badger diye bir marka çıktı amerikan, sertifikalı organik diyor kaliteli bir şeye benziyor ama türkiyede var mıdır bilmiyorum, bakım kitini gördüm sayfasında ama içinde şampuan yoktu