sevval55 Aleww ah ah aynen öyle bogazımdan yemek geçmiyor düşünmekten😞 ultrasonda cok guzel ama kanda yüksek risk cıktı benim
12_yil_sonra sevval55 devlette amniyosentez yaptırın , en kesin teşhis bu . Nifty testi de kesin teşhis değil
Kbrrr sevval55 Pahalı evet bende genetiks diye bir firmadan yaptırdım.2300 demişti 1900 e indirdi eşim. Sağlıklı haberini alıp bu piskolojiden kurtulayım da hiçbirşey çocuğumun sağlığından önemli değil. Beynim durdu sanki artık başka hiçbir şey düşünemiyorum
Kbrrr 12_yil_sonra Kaçıncı haftada yaptırdınız. Düşük tehlikesi olduğu için doktorum önermiyorum dedi kanda ki testi yaptırdı. Aynı zamanda fetal ekoya girip kalbine baktırmamı ve detaylıya girmemi istedi. Bende cesaret edemedim açıkcası çevreden de birkaç olumsuz örnek duyunca
Kbrrr 12_yil_sonra Allah korusun bu test iyi çıkmazsa onu yaptırabilirim ancak diye düşünüyorum. Umarım gerek kalmaz sonuçlar temiz çıkar Allahın izniyle İnşaallah
12_yil_sonra Kbrrr benim detaylıda böbrek genişlemesi ve kalpte parlaklık çıktı . 21. Haftamda amniyosentez yapıldı , devlette doçent yaptı ve inanki eskisi gibi değil düşük riski de çok az , hızlı sonuç var 1 haftada ön sonucu aldık şükür normal çıktı
12_yil_sonra sevval55 çok düşük bir risk , hele de şimdi teknikler oldukça gelişti . Ben çok rahat girdim amniyosenteze ve 5 dk sürdü .üstelik haftam da ileri idi .
Kbrrr 12_yil_sonra Çok şükür. kalp parlaklığından korkmayın nerdeyse tüm çevremdeki insanlara aynı şeyleri söylediler. Kalpte bir yer var sürekli orda parlaklık çıkıyo ilerliyen zamanlarda kapanıyo. Hepside sağlıklı doğdu
12_yil_sonra Kbrrr yanlış anlama Arkadaşım moralini bozmak gibi değil de ben o teste güvenmiyorum . Olasılık veriyor o da . Arkadaşım 3 yıl önce 3500₺ verdi test düşük risk diyordu doktoru amniyosentez de istedi . Bana para tuzağı gibi geliyor
Kbrrr 12_yil_sonra %99 luk doğruluk oranı var canım. Firma yanılmalarda zaten olasılık riski göz önüne alıyo. 3 kromozoma bakılıyo amniyosentez kadar detaylı değil ama zaten korkulan şey Dawn olma riski.Onuda inceledikten sonra fark etmiyo benim için
12_yil_sonra Kbrrr sağol canım senin de temiz gelecek bak içime doğdu Sakın üzülme ☺️ Beni böbrek büyümesi çok korkuttu , bakalım bu ay kontrolde belli olacak
Kbrrr 12_yil_sonra Allahın izniyle temiz çıkacak ikiside annesi.Sende gönlünü ferah tut. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyo malesef
61hok Kbrrr inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına alırsın sonuçlar da güzel çıkar inşallah 🤲🏻