cerocum Biz de 37+6 haftalığız 2 gün önce kontrolüm vardı 3400 gramdı. 4 kiloyu geçerse sezaryen yapcaz dedi doktorum. Kaşar ve muz yiyordum kestim daha fazla kilo almasın diye 🙈
Melekamer eymen08arass merhaba arada adet sancısı gibi bir sancı oluyor çabuk geçiyor. Ödem var ellerde ayakta. Tansiyonum sınırda genelde 13-9 doktor 15-10 olursa haber verdi dedi. Tansiyon daha da yükselirse sezeryanla alırım dedi bebeği.
Deletedmom139 Efsoo kuzum genetik diyolar ben 12kilo aldim 😂😂normal olacak 3cm açılmam var suan 39 haftaligiz😍bakalim
Denal Deletedmom139 ne yiyorsunuz😀😀bnm bebeğin 37+0 2700 Gr bana az geldi takmazdm önce ama sağlıklı olanda diyodum......akşam yemeklerini yiyemedigimden mi sor nedir bnce fazla almamış kilo....rutin sutumu cerezimi yiyorum yumurtayı es geçiyorum bazen......neden olabilir bunlar sanirim
Deletedmom139 Denal valla cici bebe😎sut😎yumurta 😎hurma abur cubur yok 🖒muz meyve ceviz aradada ne bulursam😂😂😂
aslihanyilmaz Denal Günde bir iki tane var evet ama doktorum sigarayla bebeğin kilosunun alakası olmadığını söyledi onu da sordum. 2.900 haftasına göre gayet iyi normal dedi
Aysglmrt09 Bizimkide 36+4te 3050 gram normal dedi ❤️Belki haftaya 37+5 te sancım olursa alabilir bile 🥰