Glsrnaki 18+4 günlük hamileyim hiç kilo almadım aksine bir kaç kilo verdim 1,5 ay önce doktora gittiğimde de bebek çok iyi her şey normal demişti yakında kontrolüm var ama endişeliyim acaba neden böyle oluyor
ebrucan Glsrnaki bu duruma sevinmelisiniz ben çok kilo aldım ve doktorum aç kalsan daha iyiydi Bebek senden besleniyordu zaten dedi 😕
Glsrnaki ebrucan evet evett herşey yolunda deniyor ama şu mahalle baskısı 😒 yok efendim bu cılızsın çocuk nasıl doğacak vs vs. Ben de halimden memnunun zaten umarım Allah’ın izniyle bu şekilde devam eder cevap için cok teşekkür ederim ☺
Edirefp ebrucan işte ben böyle doktorları sevmiyorum ya o insan hamile sen niye moralini bozuyorsun ki tekrar. Bende fazla kilo aldım doktorum dikkat etmelisin bebeğin için sana bir diyet listesi yazalım hemen ama kendini çok zorlama Doğumdan sonrada kilo verirsin dedi. Gayet olumlu bir şekilde moral bozmadan konuştu. Sanki sen isteyerek aldın o kiloları
ebrucan Glsrnaki rica ederim canım sen dinleme onları hep baskı kuracak bişeyler buluyorlar asla yaralamıyoruzki 😂
ebrucan Edirefp benim doktorum çok katı bu konuda evet gerçekten sinir bozucu almadan önce söyleseydi bari 😔
Kadriye 21+3üm daha yeni 1 kilo aldm bebeğikin durumuda gramıds cok iyi kilo almayı kafana takma canm doktor