Cburc 24+1bende de tansiyon var bastan beri malesef ilaç alıyorum hergün tansiyon ölcüyorum sıcagın tetikledigini söyledi doktorum
R_Arslan feyzaa34 ay canim ya vucut sinyaller veriyor sana enzimleeinde yuksekti ne yap er ozele git bi baktir kendine en kisa zamanda. Rabbim sifa versin kuzum
Cburc feyzaa34 hastaneye gittiğimde 15 9lardaydı ilaçla 11 7 10 7 çıkıyo artık Allaha sükür ilaç dalin hayat yürüyüş düzenli saglıklı beslenme cok önemli
feyzaa34 selbi_19 sagol balim acil dogumhaneye yolluyor dogumhane bakmadi polikinlikte bekledim. Dogumhane anca haftasi dolmus suyu gelmis hamilelere bakiyomus
feyzaa34 Cburc anladim evet saglikli beslenme en buyuk etken peki tansiyon ilaci olarak ne kullaniyosun bana alfamet vermis doktor
Cburc feyzaa34 beloczoc 50 mg kullanıyorum suan yine ölçtm 11 7 çıktı Bayaa faydasını görüyorum kalbim zorlanıyordu şimdi çarpmasını bile hissetmiyorum 🤗
feyzaa34 Cburc oh iyi canim yaa sevindim senin adina bakalim sali gunu kendi doktoruma gidicem o degistircekmi😊😊
Snok EsMasal hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza alısınız inşallah Doğumdan sonra bizi bilgilendirmeyi unutmayın🙏