Zeynepzeze Ne zaman geçecek bu duygu durum değişiklikleri 😢 Herkesin her yaptığı gözümde büyüyor çok normal şeylere bile kızarak, bağırarak tepki veriyorum elimde değil 🙁
azizeguneyy Zeynepzeze bende o hormonsal bozukluğu eşimle birlikte atlattım. çok şükür her kızdığımda bağırdığımda susup bana haklısın demeyi tercih etti. etrafında böyle bir insan varsa dök sinirini önemli değil
Ayselgalya Zeynepzeze ay bende öyleyim ota boka aglıyorum, sinirleniyorım bu niye boyle bu niye şöyle bunaldım daha 15 hafta bide
Nzlykp Zeynepzeze bende aşırı takıntılı birisi oldum herşeyi takıyorum ağlıyorum sinirleniyorum kimseye dayanamıyorum 🙄🙄😔😔
Matmazell Zeynepzeze bnde eşime çok sesimi yükseltiyorum sürekli 😪 tahammül sınırım hiç kalmadı 😔 söylüyorm ama sakinken bak böyle böyle beni anla diye özür de diliyorum sağolsun bigünden bigüne kötü bişi demedi ama üzülüyorm bende çok sonradan gereksiz bağırıyorm diye 😥
Zeynepzeze azizeguneyy Benim eşimde susar her şeye. Bu beni daha çok üzüyor 😔 Kırıyorum onu ama haklısın diyor, yada susuyor
Zeynepzeze Ayselgalya Benim son zamanlar canım. Çok uzun bir süreç bu, inşaALLAH lohusalıkta daha kötü olmayız 😔
Ayselgalya Zeynepzeze inşallah ya, sanki bebek gelince geçicek gibi geliyor bana, insanlara kızmaya devam edebilirim çok karışırlarsa 😁 tepemde durursalar
Zeynepzeze Matmazell Anlıyorlar sağolsunlar, ama gerçekten elimizde değil sadece eşime değil, annemle babama da öyleyim mesela😔
Gkivik Lohusalik doneminden daha cok korkuyorum ben de. Illaki evde kayinvalide anne es dost olacak insallah onlari kiracak bir sey yapmam
Matmazell Zeynepzeze evet hormonlar çok üst seviyede 😪 bazen şaka yoluyla takılınxa bile sinirleniyorm hemen 🙄 normalde gülünecek şeylere yanii
Fasulyem22 Zeynepzeze bi ara bende öyleydim tam patlayacakken kendi kendime tek hamile sen değilsin onunda (esimin) bir sürü problemi olabilir yapma böyle dedim ve hiç kızmadım gerçi kızsam da bir şey olmazdı ama ben kendime hamileliği zehir etmemeye karar verdim
ikicocuklubiranne Zeynepzeze aynı durumdayım yakın zamanda bir de trafik kazası yaptık😔 ölümlerden döndük çok şükür rabbime 🙏🏻 Ama sürekli ağlama krizleri geliyor her şey kötü olacakmış gibi sürekli olumsuz düşünüyorum. Hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi en kısa sürede geçer inşAllah diye sürekli dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻
SalihaSomuncu5 Zeynepzeze bende işler bitmiyor gucum yetmiyor neden acikiyorumda istahim yok diye agladim gecen gun😂😂 zaten ikizler burcuyum isim zordu hep zor oldu
Ezgikara SalihaSomuncu5 ahhh ahhh aynı ben valla 🥴 geçen gün bende restaurant’ın ortasında hıçkıra hıçkıra ağladım 🤦🏼♀️ Açım ama yiyemiyorum diye , millette bize baktı eşi bişey mi dedi veya yaptı diye😱
SalihaSomuncu5 Zeynepzeze haberi yok ki ben gunduz agliyorum o varken aglamiyorum😂😂 Ama aksama kadar hic yiyesim gelmiyo cocuk acikiyo tekmeliyo vlla cok zor istahsizlik
Atikeemre14 Sizinkiler gene susuyormus bızımkısı ıse benden baskın cıkıyor 7 aydır ne hamılleıgımı bıldım ne yattıgım yerı bende acaba bızımkısı ne zaman dogurack dıye beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah lohusa pıskolojıne gırmem gırersen kalmayan pıskolojımde gıdecek 😩😩😔😔
Zeynepzeze Atikeemre14 Bu dönem de sizi anlamayan biri daha zor olur gerçekten ALLAH kolaylık versin. İşte yapı gereği sakin biri değil demek ki eşiniz. Canını sıkmayın öyle böyle bugünler de geçecek.. Yavrularımız doğacak, büyüyecek atlatacağız 🍀