Melikeucar58 Sancaktepe iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum kaç tane gezdim hıc memnun kalmadım buralara da yabancıyım gelin geldim hamileyim doktor arayisindayim yardim atsanız kızlar
Ngovercin Melikeucar58 özel bölgede sedef hanıma gidiyorum çok memnunum yarın doğumum olucak Allahın izniyle
Emineemre Sancaktepede hastane ve doktor olarak bende bulamadım bende sancaktepede oturuyorum emsey hastenesi pendikte canan yılmaz toruna gidiyorum
Melikeucar58 Emineemre bende saygı hastanesine gittim.hic memnun kalmadım.doktorlar çok ilgisiz devlete gitmiş gibi hissediyo kendini insan devlet bile bence daha ilgilidir emseyde muayne doğum ne kadar acaba bilginiz var mi
Bianne Özel bölge hastanesinde özlem hanım var iyi diyolar. Bn tuzlada oturuyorum ama belki yardmci olur
Emineemre Ngovercin sezaryan mı olucak doğumunuz doğum ücreti ne kadar bölge hastanesi taşınıcaktı taşındımı
Emineemre Ngovercin sezaryan mı olucak doğumunuz doğum ücreti ne kadar bölge hastanesi taşınıcaktı taşındımı
Ngovercin Emineemre bebeğim çok yukardaydı dün yatışım olucaktı normalde suni sancıyla inmez diye Cumartesiye kadar bekleme kararı aldık tekrar muayene olacağım eğer indiyse ya da açıklık ilerlediyse suni alacağım olmazsa sezeryan . Ama doktorumdan çok memnunum gerçekten çok ilgili biri 😌🙏🏻
Kelebegim86 Bölge hastanesini ve doktorunu hiç tavsiye etmiyorlar kaç kişi Doğumda sorun yaşadı bebekler oksijensiz kaldı. Bende sancaktepe de oturuyorum ancak kartala gidiyorum
Emineemre Kelebegim86 kartalda hangi hastaneye gidiyorsunuz bence bölge hastanesi ve saygı hastanesi ile ilgili olumsuz yorumlar aldığım için tercih etmedim
Kelebegim86 Emineemre benim doktorumun özel klınıği var oraya gidiyorum Dragos tıp merkezi diye. Dr adı Bülent Kars. Doğumları Acıbadem ve central hostipal de yaptırıyor
Emineemre Ngovercin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doktor kişinin tercihine göre değişiyor malesef sana iyi gelen doktor bana gelmiyo enerji meselesi galiba
Emineemre Melikeucar58 150 tl muayne ücreti normal doğum 3500 tl sezeryan 4200 epidural 600 tl ekstra paket olarak yapmışlar normaş doğum ve sezaryan diye doğumdan sonda evde bebek için muayneye geliyolar
Kelebegim86 Emineemre Acıbadem pahalıdır ben daha Doğum ücretini öğrenmedim yarın kontrolüm var sorayım bari 😬
Ngovercin Emineemre evet canım çok doğru söylüyorsun kişiden kişiye göre değişiyor o hastanede bana önerilen çoğu doktoruda ben beğenmemiştim mesela ama istersen sultanbeyli ersoy hastanesinde jülide ersoy çok iyi bir doktormuş diyorlar orayada bakabilirsin 🙏🏻
Emineemre Sancaktepede nerde oturuyosunuz bende aralık ayında gelin olarak geldim bende buraların yabancısıyım
Melikeucar58 Emineemre artık bakıcam emseyde uzak ama bi çaresine bakıcam artık teşekkür ederim canım cevapladığın için bende gelin geldim bende yabancısıyım:) buraya samandirayim ben
Emineemre Ngovercin ben kendi doktorumdan memnunum internet yoluyla bulmuştum enerjimiz tuttu zaten daha çok küçüğüz 10+2 olduk bugün