esra1907 Arkadaşlar bizim oturduğumuz daire 16. katta olmasına rağmen çok sıcak oluyor. Bu resimdeki klimalardan alan ve memnun kalan var mı? https://hizliresim.com/QP7yGg
Muallimehanim esra1907 Kullanmadım ama onun yerine ufonun soğuk hava üfleyen bir ürünü var o güzeldi. Ya da en güzeli klima almak 🤷🏻♀️
Siner esra1907 biz biara almıştık bundan markasını falan hatırlamıyorum ama hiç memnun kalmadık hiç soğutmadı odayı kullanamadık. 5-6 sene olmuştır biz alalı şimdikiler daha iyidir belki bilmiyorum
Siner esra1907 biz biara almıştık bundan markasını falan hatırlamıyorum ama hiç memnun kalmadık hiç soğutmadı odayı kullanamadık. 5-6 sene olmuştır biz alalı şimdikiler daha iyidir belki bilmiyorum
Mlssa esra1907 Ben aldımm geçenlerde Beko’dan ve çookk memnunum inanılmaz serinletiyor,evim serin olmasına rağmen bazen sıcaklara dayanılmıyor hayat kurtarıcı vallahi😃 tavsiye ederimm👍🏻
Sena1302 esra1907 Biz de bundan alacaktık Arçelik Çalışanı önermedi vantilatör etkisi yaratıyor, klima performansı beklemeyin dedi vazgeçtik.
mrsxscape esra1907 Cok sicak nemli bir yer de iseniz sanmiyorum bunun ise yarayacagini. Ama nemsiz sehirlerde bence faydali olabilir 😊
Mlssa 35ilknur35 Yok canım ya o modelden modele değişiyor A+ alırsan yakmıyor çok.Biz istanbuldayız msela cok sıcak dayanılmazdı aldık full çalıştırdık nerdeyse her gün gün içinde özellikle,15-20tl fark etti faturada
Muallimehanim esra1907 Yatak odana takarsın 😂 Şimdiki aklım olsa klimayı salona değil yatak odama taktırırdım😅
FnurGokcan esra1907 hiç kullanışlı değil canım, etki etmesini istiyorsan yanıbaşında duracak anca öyle