IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Ozlem2634 ayyy allah yardımcın olsun. Walla bende merak ediyorum. Bu zamana kadar layloylom geldim.
Ozlem2634 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ilk zamanlar bende bişi anlamıyırdum nezaman 20-22 haftalık oldum ondan sonra aksiyon başlıyor😁 hele 29-30 dan sonra daha da zorluyor ama işte son haftalar diyip saglıkla gelsınler az küvezde kalsınlar dıyıp sıkıyosun dısını su haftalarının rahat hareketlerının keyfını cıkar bence😁
Esraoktay Eda0606 biri bana beddua mı aldın bile dedi. Hadsiz insan dolu. Biz bir istedik Allah 2 verdi çok şükür🙏🏻
Ozlem2634 Esraoktay evet 26-27 haftamda 4 doz olmustum sız oldunuz mu ve sızde durumlar nası agrılar vs aynı zamanda olunca şikayetlerde benzerdir
Esraoktay Ozlem2634 ben olmadım iğne,doktorum pek taraftar değil anlamadım:( Son 2 haftadır sol kalçam ağrıyor,topallayarak yürüyorum. Şu sıralar yatıp kalkarken çok zorlanmaya başladım.inş bebişlerimiz 38 e kadar beklerlerde hastaneden evimize alıp geliriz🙏🏻
Ozlem2634 Esraoktay belki şuan gerek görmüyordur her doktorun tarzı farklı olabılıyor amin canım insallah sağlıkla gelsinlerde
Ozlem2634 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ korkma korkma😁😁ama olucaklara da hazırlan sımdı havalarda sıcakken bol bol dısarı cık gez bı yerden sonra evde odadan odaya gezmeler olucak☺️