IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Pinkyy en iyisi yani duymamak walla... bende çok takmıyorum. Sadece kendim merak ediyorum nasıl oluyor nasıl olacqk diye.
Kbrazcan IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ yaaa MaşaAllah yerimmm 😍😍🙈🙈 o zaman dua et bizimde öyle olsun inşAllah sağlıklaa 😍😍😍
Miskokulum IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Sinem0070 bende 26nın içerisindeyim çok zor geçiyor ama napalım olsun bebekler sağlıkla zamanında gelir inş ☺️
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kbrazcan ederim tabi etmem... öncelikle sağlık haberlerini almak nasip olsun... ee tabi bir kız bir erkek olursa da bi ayrı kolaylık olur..
Sinem0070 Bende varim ☝️☝️ 24 haftalik cift yumurta ikizlerime Hamileyim zor Evet ama elhamdüllilah rabbim nasip etti bizlere kucagimiza Almakta nasip olur insallah ..: bendede hep birsey bitiyor birsey baslior malum hamilelik 😊
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Sinem0070 biz daha küçüğüz hiç.öyle şeyler yaşamadım. Sizin ne zaman başladı. Ve cinsiyetleri ne
mavielif IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Allah öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de 21. Haftamdayım. İkiz olduğunu duyan herkes acıyarak bakıyo sanki. 🙄Hali hazırda 1 kızım 1 de oğlum vardı zaten 😂 bu kuzular sürpriz oldu. Ama ben içimi ferah tutmaya, güzel düşünmeye çalışıyorum. Vardır bi hayır diyorum. Sağlıkla doğsunlar inşallah, hayırlı evlat olsunlar. Gerisi gelir geçer. Hem ana dediğin çilekeş ve donanımlı bi varlık. 😁 Allah kolaylık versin hepimize 🤗
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ mavielif oooo maiallah subanallah ne güzel yaaa geniş aile olacaksınız. Bu bebişlerin cinsiyetleri ne. Bana öyle dediklerinde kolay ne var ki diyorum. Doğru tabi cabım diyoelar 😂😂
Miskokulum Ozlem2634 bende seninle aynı düşüncedeyim ve kalabalığı hiç sevmem annem dahi olsa bile .. evde yalnızlığa alışmışım şimdi bebekler Doğunca iki anne birden başımda ne yapacam bilmiyorum kimseyi istemiyorum bir aydan sonra . Birde kayınvalidem diyor ki biz Bebeklere bakarız sen ev işi yap . Ben kendi çocuklarıma kendim başarım bana yardıma gelen evinin işini yapsın haksız mıyım
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Miskokulum ayyy en kızdığım bebeklere senin bakman lazım değil mi onlar iş yemek yapsın... allah sana sabır versin. Tez vakit toparlanıp evlerine gönder herkezi
Ozlem2634 Miskokulum bebeklerın sana ıhtıyacı var o nası bakıcak kı emzıren sensın senın kokunla sakınlesıcekler tam tersı olmalı sen bebeklerle gelen ütü yemek temızlıkle ılgılenmelı bakalım dedıgım gıbı bende ıstemıyorum ele avuca gelsın bebekler sonra gıtsınler ama dıyorum ya cok gozumu korkutuyorlar 2 bebek kolay degıl o ısler sen daha hıc yasamadın fln dıye
Sinem0070 Miskokulum Amin insallah tek duam ve dilegim Bu rabbim sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin...
Guzelannee IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ben ikiz yalnız büyüttüm 18 yaşındaydım tecrübesizdim olmayacak şey yok bakabildim ama çok yuprandım keşke biri kapıdan ne yapıyorsun diye sorsun istiyordum yani yanımda biri olsaydı daha farklı olabilirdi onun üstüne zaten 12 yıl çocuk yapmadım hala da düşünmüyprdum sürpriz bir hamilelik oldu şuan yani yalnız kalayım bebişlerimle diyorsun ya bence biri kalmak isterse reddetme zor günlerin olacak ama güzel günlerde olacak şimdi 12 yaşında iki kızım var beraber büyüdüker oynadılar bir seferde iki çocuk 5 yaşından sonra herşey daha iyi oluyor
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Guzelannee kalsında elek ayak olmasınlar. Yardımcı olsunlar. Bana yemek evimin işine yardım edecek türden olsunlar. Annem panik biraz evham. Kayınvalide rahat yavaş... yani bütün iş bana kalıp bide 2 bebe ile stres yaşayacaksam kendi kendime büyüttüm der ağlaya zırlaya büyürüz. Eşim çok yardımcı sağolsun. Yemeğime kadar yapar işimi işten gelince yapar.... çok karmaşık walla şuanki hayaller böyle. Ama ilerde hayattaki durumu da paylaşırız inşallah.
Miskokulum Ozlem2634 evet gözümümğzü çok korkutuyorlar bence içimizi ferah tutalım rabbim verdiyse kolaylığını da verir inş