Zeynep1115 Arkadaşlar rutin işimden ayrıldıktan iki yıl sonra hamime kaldım ve eşim şirketinden 40 günlük sigortam var,doğumumada 55 gün var..90 gün olmadan Doğum parası alınamıyor.gebelde erkek çocuklar tam gününü dolduyor mu ?
Mucizem00 Zeynep1115 vala canım 38+1 de Pazartesi Doğumum oldu normalde 13 gün daha vardı bir anda geldi
Birgullllllll Mucizem00 Bende 38 haftalığım sırt ağrım var dün sabahta kustum sümüksü sarı akıntım ara sıra geliyor. Ama kokusuz bende normal Doğum istiyorum. pazartesi çatı muanem var. acaba diyorum. Artık doğum belirtileri gelmeye başlamış mıdır
Deletedmom133 Denizinannesi1 hiç alakası yok her bebek kendi vaktini bilir erkek kız fark etmiyor benim eltim 42 de sezeryan oldu artık doğmuyor diye kız akrabamızın kızı erken doğdu ablamın oğlu erken doğdu 🙋♀️
Mucizem00 Birgullllllll evet anlattıklarının hepsini yaşadım ve Doğum oldu, doktor bana zamanı var demişti ama öyle olmadı bi anda geldi normal gidiyordu aslında herseyi kanala inmişti hastaneye gittiğim de 4cm açıklık vardı direk yatışım yapıldı sancı odasına girdim falan açıklık ilerledi ama yapamadım acıya dayanamadım sezeryan oldum 😭
Mucizem00 Birgullllllll kuzum Meryem ana otu acılman olduğun da suya atılıyor hurma ye vala son zamanlarda 10 tane hurma yedim günde çok hareket ettim ondan olsa gerek 38 de dogurdum
Birgullllllll Mucizem00 38+1 Her Gün kasılıyor midem. Toplanıyor bebek bi yerde Vajinal bölgemede baskı var. Hele sırtım akşamları çok kötü tuvalete gidiyorum. Nişan gelmiş mi diye yok birşey 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Pazartesi kontrol belli olur artık birşeyler bu haftada gelmezse bayramdan sonra artık ama hiçte belli olmuyor bu doğumlar rabbim ne zaman isterse 🤲🏻
Mucizem00 Birgullllllll insallah kolay Doğum olur canım ama bak benım nişanım gelmedi bende çok bekledim ama hastaneye gittigimde nişanım başlamıştı illa nişanı bekleme çok sıklaşırsa bu bel agrıların direk git anlattıkların Doğum başlangıcı