Sagliklagel Kizlar 27 haftaligiz sese trpki olayını yasayan var mi ? Bebeginizin atislarini nerede hissediyirsunuz? Cinsiyet kiz bu arada
Ascvk Sagliklagel canım sese tepkiler veriyor özellikle sesimi biliyor bence konuştuğum zaman bana tepki verebiliyor 😊 hatta kınalara gidince fıkır fıkır oluyor ☺️ Canım oğlum bu ara kaburgalarıma çok fazla tepki veriyor canım yanıyor kasıklarım da da hissettiğim oluyor göbek deliğimin oralarında da yani sürekli değişiyor
Alessia Sagliklagel 27+4 bende bana degılde esım konusmaya baslayınca cıldırıyor kıskanıyorum🤣🤣🤣 benımde kız ekım annelerının cogu kız zaten ıyıkıde kız🌸💕
Aysemlg Sagliklagel kızım babasının sesine oğlum benim sesime tepki veriyo neden böyle anlamıyorum. Çatlıyorum bazen bana tepki versin diye yok şimdiden belli kız babacı olcak😅 babası gibi gerçi hareketli oğlum daha sessiz tekme fazla atmıyo tuaf bişey yaşıyom ya 😅😅😅😅
Ascvk Sagliklagel herkesin ki farklı değişiyor canım bebeğin hareketliliği de farklı oluyor hiç kimsenin ki birbirine uymuyor
Elif_murat Bende 27+1 ve kız, bugün alışveriş yaptık ona kayınvalidemle. Sonra açtık babasına gösteriyoruz. Hissetmiş olacak heyecanımızı ki gün boyunca hissetmediğim çocuk pıtır pıtır edip ben burdayım demeye başladı 😍🥰
Ascvk Elif_murat bizde bebek odası bakarken öyleydi mobilyayı beğendim orda adamla konuşcam içerden tekme atıp duruyor resmen birinde adamın suratına bakıp kalakaldım nasıl tepki verdiysek artık canımı acıtmıştı 😂