Berna3434 Merhaba hamişler birşey sorcm meraktan ben 23 haftalık hamileyim ve bebeğim kilosu 560 gr sizce normal mi yoksa çok mu zayıf 🤔
Sinemokcu Berna3434 doktorun kilosunun iyi olup olmadığını ayına göre yani soylemedi mi ben 26 haftalık hamileyim 800 grammis ayına göre iyi dedi bana
Suna_Aysal Berna3434 ben 24 haftalik hamileyim bugün kontrolde 740g cikti minik bir bebek degil dedi doktorum.
Cansu_6167 Berna3434 normal gibi duruyor,bebeğe protein kilo aldırır demisti benim doktorum,isterseniz bı daha ki kontrole kadar biraz protein içeriğine de ağırlık verin,et balık peynir yoğurt vb gibi belki faydası olur inşallah
Berna3434 Sinemokcu bana da iyi dedi ama uygulamada kilosu ortalama en alt 550 gram diyo ona takildm biraz
Berna3434 Suna_Aysal maşallah bnm ki detaylı da ortalama bir bebek 3.60 gr tahmini doğum kilosu demişti ne yiyorsunuz bebeği kilo aldrmak için peki
Berna3434 Cansu_6167 Aynn haklısn cnm yarından itibaren yumurta yiyemiyorum kokuyo bana ama zorlayıp yiyecm inşallah
Suna_Aysal Berna3434 ekstra bisi yemedim son zamanlar karisik meyveli yogurt yapip yiyordum muz elma cilek fln
Cansu_6167 Berna3434 yağda yiyemiyosan haşlama dene hatta yumurtayı haslayip dilimleyip seviyosan sarımsaklı yada sarimsaksiz yoğurtla da yiyebilirsin ben öyle yapıp yumurta kokusunu bastırıp yiyordum
Berna3434 Suna_Aysal bnde yarın ara öğün olarak yapaym bir hafta boyunca bakalım inşallah bnm minigim de kilo alır azcik 🙏♥️