Busemertcan Kızlar 2 gün sonra 28 haftalık hamileyim 12 kilo aldım ve çok çatladım bu normalmi bu haftada olup kilo almayanlar varmış o nasıl oluyo anlamadım ama moralim çok bozukkk heryerim çatladı
Kbramsa Busemertcan bence gayet normal çünkü bende aynı durumdayım 🙈😄 hiç üzme sakın kendini doğurunca hepsi gidecek 💪🏻
Matmazell Busemertcan ahh canım 38+6’yım 20 kilo aldım 🤭 kalçam bacaklarımın içi dizime kadar çatladım 😔 gerçekten aynada bakınca insan çok kötü hissediyo ama yapıcak bişi de yok deriyle alakalı bişi 😔
Berna3434 Busemertcan çatlak genetik birşey canım istediğini yap catlatacagi varsa çatlar kilo da bünyesi verirsn inşallah bnm ablam 22 kilo almışti 56 ile hamile kalıp 82 ile doğurdu normal hemde şimdi kızı 2 yaşında 53 kiloya düştü takma verilir bnde 24 haftalığım 6 kilo aldm 😂😂
Busemertcan Kbramsa çatlaklar gitmezki😭😭 kilolardanda emin değilim kendi adıma ben çabuk alıyorum ama kolay veremiyorum 😓😥
Asafeymeninannesi Busemertcan Çatlaklar içinde kafanızı yormayın, boşverin 😌 Evladınız sağlıcakla gelsin dünyaya gerisi boş
Kbramsa Busemertcan artık onlara da çare var hiç böyle şeyleri takıp üzme şimdiden kendini ben hep kendimi böyle teselli ediyorum yoksaaaa bir zamanlar 34 beden giyerken şimdiler de ki görüntüme bakıp bakıp ağlamam lazım 😄
Busemertcan Matmazell bende aynıyım işte ama söylediğim herkes şok oluyor eczaneye gittim geçiren bi krem varmı diye sormak için kadın dediki daha çok erken nasıl çatladın
Busemertcan Asafeymeninannesi amin inşallah dediğiniz çok doğru rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
Matmazell Busemertcan bnde çatlamıştım 28de sanırım 🤭 bnde sordm cildiyeye çözümü yok dedi ama bırda okumuştum sarı kantaron yağı görüntüyü hafifletiyomş sanırm onu denemek lazm şuan yeniyken
Asafeymeninannesi Busemertcan Benim sıpa son gün hafiften çatlattı beni ☺️ arada bakınırm senden bana geriye kalanlar der ardından çokça şükür derim 😌
Berna3434 Matmazell Aynn öyle ilk zamnlar 12 kilo verdi yani bir sene içinde iki sene şuan ki kilosuna ulaştı çocuk hareketli peşinden koşarken fln birazda spor fln de yaptı tabi verilir yaa Rabb'im bebişlerimize sağlık versn ♥️😍
Matmazell Berna3434 amiin inşallah tabii ki sağlıcakla gelsinler de başka bişi önmli değil verilir kilolar falan 🤗
Suna_Aysal Busemertcan 24 haftalik hamileyim 8 kilo aldim doktorum normal diyor ama bana cok geliyor.