Sinemokcu Kızlar 26 haftalık hamileyim ilk gebeliğim daha ara sıra karnımın alt kısmı sanki damar atıyor gibi atiyor bi süre atıyor sonra duruyor merak ettim böyle bişey yaşayan var mı normal mi yani bu 🤔
Alisannesi Sinemokcu bende dun yasadim cok sasirdim hatta. Doktora gittim sormadim ama bebek gayet iyi
Semre42 Sinemokcu bende o haftalarda hissetmeye baslamisti doktorum imkansiz demisti hickirik o sekilde olur daha erken demisto sonra kontrole gttigimde bi amda ayni sekilde atmaya basladj iste oluyor dedim ve bakti ultrasondan gercekten hickiriyordu doktorumda cok sasirmisto 🤣 hickirigi o canim ve 32 haftadan sonra ckk daha sık oluyor 😊👍
misslkvc @Sinemokcu#5458096 canım bende aynısını yaşadım dün doktoruma sordum nabız atışı gibiydi ara sıra atıyor hatta doktorum normal olduğunu basınç sebebiyle böyle hissettiğimi söyledi korkulacak birşey yokmuş o yüzden endişelenme 👍
Sinemokcu AygyulSina tekmeleri ayırt edebiliyorum zaten o kadar hafif değil tekmeleri artık bu bildiğin damar atması gibi bişey ve uzun suruyo canım
AygyulSina Sinemokcu he hıçkırıyor nefes egzersizi yaparken su yutuyor bak buda benim aklima gelmedi endiselenme cnm sık sık olucak bu
Ayseozdmr Selam bizde 30+1 olduk bende de oluyo merak ediyrm riskli bişey değil de acaba hıçkırık mı tutuyo 🤔
Sinemokcu Ayseozdmr valla bilemiyorum bi danışayım dedim herşeyi içine alan pimpirikli Birisi değilimdir bunu merak ettim 😂
misslkvc Ayseozdmr basınç ve ağırlık sebebiyle olduğunu söyledi doktor benim sürekli oluyor eğildiğimde dinlendiğimde vs sürekli hıçkırmıyolardır bence yaa cok degısıkk kıyamam 🤷🏻♀️
Ayseozdmr Sinemokcu 😄tabiki bende merak ediyorum ama internettn baktım okuduğum kadarıyla hıçkırık tutuyo minnakları😍😍