Sabrszanne3535 Kubraislekyay adet tarihinizin üZerinden 2 hafta geçince belli oluyo kan testinde daha erken belli oluyo
BayanYaman Kubraislekyay 6days diye bi test var canım diğer teştlere göre biraz pahalı 20 25 lira civarında daha erken öğrenmeni sağlıyor benim son adet tarihim 26hazirandı 24temmuzda yaptım testi tam adet olmam gereken gündü planlıydı gecikmeyi beklemeden yaptım net olarak çıktı çift çizgi
CiaoBella Ben adetimin ilk gününden itibaren 35 gün sonra hala gelmeyince yapmıştım 35.gün yani... eczane testi adet gecikmesi olmadan çıkmıyor galiba ama tam bilmiyorum
Hilalakar Kubraislekyay Kubraislekyay erken gebelik testi yapın yada kesin öğrenmek isterseniz kan verin kanda net çıkar ama erken öğrenmek farklı bir stres bekle adetin geçtikten hemen sonra kan ver
Kubraislekyay Aslhnmstfa aldım fakat onun üzerinde adet olacağın gün için yazıyor adetime bi hafta var fark eder mi
Kubraislekyay BayanYaman erken gebelik testi aldım o da 20-25 ₺ fakat adet günü kullanılması gereken bi test şu an bi hafta var adetime yapsam sonucu gösterir mi acaba
RRR Kubraislekyay. Kuzum ben bes liralik olanlardan almistim adete 4 gun kala silik cikti ayni gun erken gosterenlerdende aldim onda baya net cikti iki gun sonra yap bence ondada silik cikar en azindan 😄