Nisa93 Kızlar kilo almak istiyorum 😂 şaka yapmıyorum gerçekten almak istiyorum napym bilmiyorum doğuma az kaldı sonrasında aldığım bu bi iki kiloyu vermekten korkuyorum var mı bi öneriniz ?
defne55 Nisa93 bünye meselesi canım kilo almayan almiyo valla aslında güzel bisey doğumdan sonra zayıflama derdin olmayacak 😂
Eagle564 Nisa93 bende 43 kilo ile hamile kaldm şu an 49 um 24. Haftadaym. Doktor normal dedi. Zaten hayatımda 49 kiloyu ilk defa gördm
GulsahMulayim Nisa93 Allah başka dert vermesin 😄 yaa biz napamm guzuummm. 😆 94’le hamile kaldım. 90’a indim. 48 gün kaldı Doğuma, kilo almamak İçin direniyorum. Eve pazarlık görmüyorum açım açım hahah 😬🥳😄
Sezen2006 Ya ben çok şaşırıyorum size 😂 plesenta su bebek 6-7 kilo yapıyo nasıl 2 kilo alıyosunuz ya vallahi hayranım size :)) ben 30. Haftadayım 7 kilo almıştım 25. Haftaya kadar bida tartılmadım yarın kontrolüm var en az + 2 kilom daha gelmiştir 🙈🙈🙈
sevgitekes Sezen2006 ya bende bugün gittim doktora 27+3 uz 58 olmuşum on kilo aldık iki hafta önce 56 ydi her hafta bi kilo Ztn almak istiyodum iyi oldu bebek bir kilo 22 gram geldi
FSCMK Sezen2006 ah ahh bende 31 haftadayım 9 la 10 kilo arası aldım yeminle doktor canımı alıcak alma alma diye 😂nasıl olsun haftada 1.kilo alıyorum 10 kiloyla doğurmak istiyordum ama imkansız oldu bu şimdi 13 15 kilo arası bitirmek istiyorum inşallah yaparım
Meltemasya2019 Sezen2006 bende 30. Haftadayım canım 6 kilo aldım dışarıdan aldığım belli değil ama tartıda +6 kilo gördüm 😂
Nisa93 deletedmom11yemekle çok aram yok bide çok aktifim sürekli bşyşerle uğraşıyorum dinlenincede alamadm ama gerçekten almam lazım bu halim çok çirkin 😂
sevgitekes Eagle564 bende 48 le kaldım bugün 58 olmuşum iki hafta önce 56 ydi her hafta bi kilo ama şikayetçi deilim inş 20 yle kapatırım 😁
Anne6161amine 29+4 deyiz 59 kiloyum 51 kilo ile hamile kaldm ki hayatım boyunca 59 kiloyu hiç görmemiştm
FSCMK Nisa93 değişelim istersen bünyeyi 😂😂benim kilolar senin olsun bende kilo alıcam diye tedbirli yiyorum 🤭
GulsahMulayim FSCMK hala 90 cannım. Almadım daha hiç, ama çok zor tutuyorum kendimi. Tatlılar ve hamur işleri gözümün önünde uçuşuyorlar 😄
FSCMK GulsahMulayim iyiki almamışsın canım 90 üstüne bir 10 15 alsaydın dahada zorlanırdın ben 58 kiloyla evlendim eşimle evlendikten sonra 10 kilo aldım 68 ke hamile kaldım şimdi 78 79 kilo arası gidip geliyorum o kadar ağırlaştım ki gerçekten kilolu olanlara üzüldüm çünkü artık ne kendimi ne çocuğumu taşıyamıyırum
Sezen2006 FSCMK bugün kontrolüm vardı +1 eklenmiş şu ana kadar aldığım kilo 9 😂 neyse bu ayıda 1 kiloyla atlattım sevineyim bari 😂😂
GulsahMulayim FSCMK FSCMK sen yine bana göre çok çok iyiymişsin cannım yaa. Daha bir ağırlaşma yaşamıyorum ama kilo gerçekten kötü birsey. Afedersin G*t korkusuna dikkat ediyorum bende 😄 sıcaklar da denk gelince çok çok zor. Kendimi salmamak İçin sürekli gezmelere alışverişe falan veriyorum evden çıkayım hareket olsun diye. Bir yatmaya alıştım mı 48 gün kaldı ama duba gibi olurum yoksa 🙈😂
glnzk Bende 52ile hamile kaldım simdi 56ym 😅19+5iz ilerisi nolur bilmem😂kendimi kilolu hayal edemiyorum cunki hiçi zaman 52den üstünü gormedi bu gozler😂😂😂
Melegimm19 Nisa93 23+4 daha sıfır kilo aldım hala 45-46 arası geziyorum eşim çok ümitliydi hamileyken şişersin tombik olursun diye top yutmuş gibiyim karnım var biraz o kadar bakalım ilerde ne olacak 😂😂
FSCMK GulsahMulayim ben hiç yürüyemiyorum eşimsiz dışarı çıkmak istemiyorum yürümek bile istemiyorum eşim çıkarıyor eve takılıp kaldın diye