Hiraaa Btl_zngn yaaaaaa canım benim bizde ilk çok tuhaf olduk hatta ilk vurduğu sabah yatıyordum baktım birşeyeler oluyor karnımda hemen ayağa dikildim geçsin diye 😁 sonra sonra alıştım çok şükür İnşAllah sende alışacaksın ☺️
Btl_zngn Hiraaa inşallah valla hareket etsin tabi sağlıklı olsun inşallahta ama bilmiyorum düşününce içim tuhaf oluyo 😀 ama sağlıklı olsun yeterki alışırım
DefneninMilasi Hiraaa benim koca mi manyak acaba en son gecen aksam karnima el feneri tutuyordu. Internette okumus isiga dogru donup bakiyormus bebek.
Hiraaa DefneninMilasi hahshshh 😁😁😁 neden öyle yapıyor hareketlerini daha iyi görmek için olsa gerek 😁
DefneninMilasi Hiraaa isiga doru donecekmidiye bakiyor. Cocugun basi asagida goremez desem dr baya uğraştı. Surekli bir minciklama falan tres topu olduk resmen😂😂
Yaseminvargeloglu Hiraaa benim eşim hala sasırıyor ilk kez hissediyor gibi heyecanlanıyor nazarımız degmesin diye de kuran okuyor ona ve hemen gözleri doluyor ☺️ Çok duygusal oldu babamız onunla ilgili konularda🙈❤️
Dilanserdar Benimde uykum çok ağır uykuda hareketleri hissetmiyorum ben gece yatarken eşim kızımla konuşuyor sohpet ediyormuş kızımda babasına hareketle tekmeyle cevap veriyo sabah anlatıyor