polyanne Dambik bende 3. Aydan sonra gün de 1 defa olarak kullanmaya başladım akşam yemekten önce içiyorum
Dambik Ben 5 aydan sonra başladım ama sabah aç karınla içemiyorum hatta gün içinde de içemiyorum midem çok hassas kötü oluyorum gece icip yatıyorum. Faydasını azaltır mi acaba
Eagle564 Dambik bende öle içiyorum son yatmaya yakın 2 saat hiçbişi yiyip içmiyorum merak ediyorum faydası olur mu ?
Haticengin17 3ten sonra basladım bende doktor bi ara sabah aksama cıkardı kansızlıgım fazla cıkınca simdi tekrar sabah 1 e düştük bu arada 36. Haftamdayım sürekli kullandım
Cansu_6167 Dambik normalde sabah aç karnına bı defa alıyordum fakat kansızlığım çok artınca sabah akşam iç dedi doktorum.
Elif_murat Ben aç karnına mide ilacı içtiğim için sabah tokmkarnına bir tane içiyorum. 4-5. Ay gibi başladım galiba
Bsralsn Elif_murat ya ben gebeliği öğrendiğimde 4 haftalık falandı doktor kan aldı sonucuna göre hemen başla dedi günde 2 defa aç karnına içiyorum
Elif_murat Eagle564 eczacı baktı, evet tok karnınaymış dedi üzerine de öyle yazdı canm. Hemde iki kutuydu biri bitti diğerine geçti. Ama benim için öide ilacı şu anda daha önemli valla 🙈
Elif_murat Bsralsn ben aç karnına başka ilaç kullandığım için yazmış sanırım. Eczacı reçete bilgisine bakıp öyle söyledi. Sizinki de doğrudur mutlaka.