Siner ekin4 ben de kullandım. Hamile kalmadan folbiol kullanıyodum kendim almıştım eczaneden. Hamile kalınca özeldeki doktor folbiol ağır bi folik asit bunu al dedi ve diofol verdi. Bi kutu kullanıp decavite geçtim
Meltemia Ben kullandım üç ay.ama midemi mahvetti o ilaç.nasıl anlatayım midemde ağırlık hazımsızlık tarzı şeyler oldu ilacı bırakınca geçti ne hikmetse kullananlarda benzer şeylerden şikayetçi
Deletedmom0043 ekin4 folik asit değil mi o gebelikten önce vermişti bir kuru da gebelik sırasında kullandım sonra bulantım başlayınca zencefilli folik asit yazmıştı. Kullan işte canım folik asit içinde de ekstra vitaminler var ilaç değil o destekleyici
wishoflove ben de kullandım bir kutu ama bi şikayetim olmadi. 11. haftada vitamine başladım onu birakip
wishoflove ekin4 gebe kalmaya faydasını bilmiyorum canım ben hamilelikte kullandım. folik asit bildiğimiz. ama hamilelikten once başlamak gerekiyormus aslında tam verimli olması için. doktorun ondan vermiştir. bebekte noral tüp defektini önlüyor
Ceyda28 ekin4 aslında özellikle sordum ne işe yaradığını öğrenip ona göre cevaplamak için😊çocuk düşünüyorsan bebek asprini ve folik asit kullan 3 ay boyunca düzenli her gün günde birer tane 👍🤗