Pembemavi Kızlar cok afedersiniz 33 haftalık hamileyim herhangi bir sıkıntım yok halsizlik dışında oda sıcaklardandır diye düşünüyorum ama büyük tuvaletim simsiyah renkte oluyor. Bu normalmi sizce bir doktora danışmalımıyım
Merveminali Pembemavi içtiğiniz Demir kan ilaçlarındandır yapıyor onlar bırakınca hemen eski rengine dönüyor 🙏🏽
Minikbebis Pembemavi ben 26 haftalığım demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri midir bilmem benimde öyle biraz yada dediğiniz gibi sıcaklardan mı ki
Pembemavi Merveminali Hnfvndk Aysem2012 Efsoo Lastmoon @Haribo42 Havvanurerolll Bettl Minikbebis ayy kızlar cok teşekkür ederim içim rahatladı🙏🏻Hamilelikte herşeye takılıyo insan ama korkuyorda bişey olmasın diye😀😀
Havvanurerolll Pembemavi canım Demir ilacından 1 aydır kullanıyorum bende ilk korktum doktora sordum ilaçlardan yani sorun yok ☺️
Pembemavi Aysem2012 bende aynı. Bebeğim makat duruşlu sürekli biyerleri kaburgama değiyor ağırıyo artık😀hayırlısıyla bi doğursak🤣
Asliyildirim Pembemavi kan hapı içiyosan demir hapı yani o yapıyor. Leş gibi de kokutuyor. Ama yapcak bişey yok tüm gebelere veriyolar