Drryy Delal123 Cebeci büyük Doğuma gitmeyinde nereye gidiyorsanız gidin çalışanlar insan değil hepsi köpek
Bahar2 Delal123 ben Zekai Tahir Burak yani büyük Doğuma gidiyorum ilk doğumumu da orada yaptım Hacettepe hastanesini de çok tavsiye ediyorlar Hacettepe 12. Haftadan sonra kabul etmiyormuş bilginiz olsun
Aytac_Guven Delal123 sami ulusun ek binası turgut özal ilk dogumum orda oldu ikinciyede oraya gidiyorum 36haftaligim
glnzk Benimde ilk ama zekahitahir kadın Doğum var sonra etlik Zübeyde kadın Doğum var ben kendim GATA’da yapcam orası genel bi hastane ve evime yakın ve kalabalk degil direk randevuyla yanı sen nerde oturuyorsun bilmem ama Bunlar ’ iyi
Ayliiiiin Cebeci doğumevini çok duydum bende orda yapıcam sanırım gördüğüm kadarıylada kötü bi yer değil
glnzk Ayliiiiin evet evet Cebeci’de cok iyi ama bası hastaneler belli bi haftdan sonra almıyorlar diye biliyorum yinede aarştr benim Benin yakn olsa ben Cebeci’ye giderdim
282726263 Ayliiiiin evet ve Ankara’da ki en güzel hastane her randovümi başka doktora aldım hep farklı farklı hepsinden de memnun kaldım şimdi bi kişide devam Edicem
Atikeemre14 Delal123 bestepe samı ulus ek bınasını onerecem ama orayada 20 haftadan sonrasını almıyorlar 😔tavsıye ederım ama hayırlısı artık
Delal123 Atikeemre14 ankaraya yeni geldiğim için hiç bi hastaneyi bilmiyorum dün doğum evine gittim çok ilgilendiler ama çok eski bi hastaneydi
Atikeemre14 Delal123 ben dogma buyume angaralıyım ınan bende senın gıbı zubeydeye gıdıyordum o kontrolden sonra asla gıtmedım ayrıca kendıne ozel bır doktorun yok orda ama dedıgım yerde var ayrıca arkdasımda hamıle oda zubeydeye gıdıyordu son olaylardan sonra oda bestepe gıdıyor karar senın genede
Mutlu_anne2 Atikeemre14 ay canım doğma büyüme ankaraliymissin ben yeni taşındım mamaka küçük kaystayim ve istanbuldan geldim hiçbir yeri bilmiyorum bana en yakın hastane hangisi
OguzKaganm Kontrollerime Şehir Hastanesine gidiyorum canım. Doğumu da orda düşünüyorum burda Doğum yapanlardan güzel dönüşler okudum. İnşallah iyi olur bir git istersen sende .
Delal123 OguzKaganm bemde şehir hastanesine gittim 4 defa iki ay içimde oranın doğum hastanesi açılırsa çok iyi olur. Tertemiz yerde doğum yaparız
aydininsinemk Delal123 merabalar bende 20 haftalik gebeyim. Ankara sehir hastanesinden mhrs den randeu bakiyorum acilmiyor tlfnla almak lazm . ve onerebceginiz doktor varmi
Suleeebetul Bn beypazarında doğum destekli hastanelerden biri gayet güzeldi odada çektim sancıyı odada doğurdum
Bushuz OguzKaganm Canim ben suan sehir disindayim suan 15 haftaligim tahminimce 22 haftamda falan donucem iste ama sehir haftanesinde digum yapiliyomu bi bilgim yok