Merhaba arkadaşlar bende burada doğum hikayemi paylaşmak isterim.Zira paylaşan arkadaşlarımı okumaktan mutlu oluyordum.Çok şükür ki banada sıra geldi.😊Neyse uzatmadan kısa olan doğum hikayeme geçeyim.31 temmuz gecesine kadar çok şükür ki sağlıklı bir hamilelik geçirdim.Her ay kontrollerim güzel geçti.Şükür ki bebegim ve benimle ilgili sağlıklı bir yol aldık.Taaki 39 +0 da kontrolümüz vardı gittik her şey normal sancılarımda yoktuuu eve geldik gece 12 den sonra sancılarım başladı ve sabah 9-10 gibi sancılarım 5 dk ya düştü hastahaneye gittik.Doktorumuz kontrol etti ve 4 cm açıklığım olmuştu.hemen Yatışım yapıldı ve öğlen 3 e kadar 9 cm açıklığım oldu.Hemşireler açıklığımın çok hızlı ilerlediğini ve sancılarımında suni verilmiş kadar düzenli ve yeterli olduğunu söylüyorlardı.En sonunda 15:15 de doğumhaneye girdim ve 15:20 de meleğim dünyaya geldi.İki ıkınmada ama ilk kez doğum yaptığım içim normal doğum bile bana zor geldi sonrası evet büyük rahatlık ama yinede sancı çekmek zormuş arkadaşlar😊Ama meleklerimize kavuşmak için değer tabiykiii.Benimm hikayem bu kadararkadaşları.Kızım şimdi yanımdaaa hala inanamıyorum çok yeni olduğu için ama anne olmak çoookkk güzell bir duyguymuşş.Kokusu bile bir başka güzel.Darısı hamiş olan annelerin başına inşallhh🤗Bebeklerinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle🙏