Cansu111 Kızlr bu gun detaylıya girdm ama vajinamda hafif agrlar hissediyorm norml midir yasayn var mı
Obsesifk Cansu111 detaylıdan değilde bebekten kaynaklı olabilir ben yaşamadım öyle bişey doktoruna sor büyük ihtimal normal diyecektir
[silindi] Cansu111 karnımın her tarafını bastırdı bebek uyuyor diye salladı bastırdı sarstı hemde defalarca. Ama normal bebeğe hiçbir şey olmuyor. Belki farklı sebepten kaynaklı olabilir acile gidin gözükün içiniz rahatlar
Burcuk Cansu111 doktor çok baskı yaptı mı karnına? Bende de olmuştu ama doktora iyice bastıra bastıra yaptığı iÇin oldu.. doktora bi daha gitmedim zAten
[silindi] Cansu111 bilemiyorum vallahi. Bende ağrı olmamıştı o kadar bastırmaya rağmen kişiden kişiye değişebilir de burda ne desek doğru olmaz
Bebegim Şiddetli olmadıkça vajina ağrım benimde oldu genelde hep doktoruma söyledğimde kasların gevşiyor rahim büyüyor bebek baskı yapıyor kan leke ve şiddetli olmadıkça korkma demişti
Bebegim Öncede vardı sonrada halada oluyor detaylıdan dolayı değildir canım o sanmıyorum doktor biraz sert bastırıyor sallıyor ama ondan dolayı değildir dinlen uzan geçmezse doktoruna söyle