Ipekozsyhzry Guzel Anne Adaylari🤩 oncelikle iyi aksamlar 6 haftalik hamileyim kabizliktan şikayetciyim ne denediysem olmadi Doktorum probiyotik bile verdi oda fayda etmedi suan tuvalete cikamadigim icinde karnimda şis ne yapmam gerekiyor onerileriniz varmi?
37aysgl Ipekozsyhzry canım kayısıyı 2 ye böl 1 bardak suyun içine at ilk kayısıyı ye sonra o suyu iç bende işe yaramıştı bi dene
sevval55 Ipekozsyhzry keske bizimde olsada çözümümüz kendimize yetsek😀 ilk günden beri kabızlıktan neler çekiyorum haftada bir yapabilsem iyi neler denedim olmadı
papatyaannesi1996 Ipekozsyhzry bi kaşık yemek olan zeytinyağı iç uzerine de bolca su iç birde bi pekmez ye düzelir insALLAH
Ipekozsyhzry 37aysgl ayy saol kuzum kayisi yiyorum ama fayda etmedi birde olesini deniycem ay cok saol ya😚
Ipekozsyhzry sevval55 yaaaaa olemii valla kayisi denedim olmadi kuru incir denedim oda olmadi probiyotikte ise yaramadi zorlarsam tuvalette bebege zarar olur diyede korkuyorum cok bekletmemek gerekiyormus ya tuvaleti nasip yapcaz😁😂 bu isi
Ipekozsyhzry papatyaannesi1996 cok tesekur ederim deniycegim ne yaparsam olmadi fayda etmedi cok zorlarsam bebege zarar olur diyede kokuyorum valla oldum resmen cok beklermekte zarar verirse
Ipekozsyhzry Mr1517 deniycem canim valla ne yaptiysam olmadi fayda etmedi cok zorlarsam bebege zarar olur diyede kokuyorum valla oldum resmen cok beklermekte zarar verirse
Mr1517 Ipekozsyhzry ben 3 gün tuvalette çıkamadığım günü biliyorum cidden zor isali kabızı allah kolaylık versin bizlere 🙏🏻🤦🏻♀️
Ipekozsyhzry 37aysgl insalllahh gecicek valla ne yaptiysam olmadi simdiden boyleysem ileriki haftalari dusunemiyorum cok zorlarsa bebegede zarar veririm diyenkorkuyorum ama fazla bekletmede zararli napcami bilmiyorum
hunilimom Ipekozsyhzry dün irmik helvası yedim geceyi tuvalette geçirdim 😃 ondan bi kaç gün önce erik suyu icmistim oda öyle yaptı kabak yemeği bamya yemeği onlarda iyi geliyor canım
Ipekozsyhzry hunilimom valla catliycam ya ne bu ya 😂 valla zormus cok zorlarsam bebege birsey olur diye korkuyorum fazla bekletmekte zararli 2 gundur can cekisiyom
Ipekozsyhzry hunilimom hemen irmik helvasi yicem 😁 ayy valla catliycam cok zorlarsam bebege birsey olur diye korkuyorum fazla bekletmekte zararli 2 gundur can cekisiyom
hunilimom Ipekozsyhzry ahh kuzum çok rahat hamilelik geçirdim ama doğumdan sonra basur oldum gek sıkıntım şuan tuvalet resmen oluyorum aman dikkat edin oturamıyorum acısından o yüzden neler yapıyor neler yarıyor ezberledim😂 çokta bekletme geldiğini hissettiğim an yap