Bu bir iç döküştür aslında yazmaya utanıyorum ... kayıplarımdan önce çok sağlıklı beslenen kilosuna dikkat eden biriydim sporumu ihmal etmezdim tabi 2 kayıp sonrası 6 ay kadar bi ara verme yaşadım hiç dikkat etmeden saçma sapan beslendim sonra 3 ay kendime geldim ideal güzel bir kiloyla hamile kaldım . Ama ne oldu sonra bilmiyorum hamile olduğuma alışmamaya çalıştım . Yine kaybederim diye bağlanmaktan korktum sporu da bıraktım çok tehlikeli olmasa da yine sağlıksız beslendim şu an 22 haftaya geldim ve inanır mısınız 13 kilo aldım . Yürüyüş yapmıyorum çalışıyorum eğer çalışmasam herhalde 30 kilo alırdım . Allah’a her gün şükrediyorum ama kendime çok kızıyorum hatta nefret ediyorum kendimden inanın kilo aldığım için değil ama pıhtılaşma olduğu için bu aldığım kilolar bebeğime zarar verir diye korkuyorum 😭😭 ne yapacağım ben ya değerim yükseldiyse iğne dozu yetmezse diye düşünmeye başladım doktor kan cıvıklığı testine gerek Yok diyor . 2 gündür yürüyeyim dedim hemen soğuk kapmışım şimdi boğazım falan kötü 😭 ah Kızlar ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim kızmayın bana ne olur ama yemek yemeden duramıyorum hani sigara içenlere kızıyorum ya ben ben de onlar gibi bağımlı oldum of of 😐 sizi çok seviyorum beni tek siz anlarsınız 💕🙏